Astra f logosuz panjur el yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orjınal panjur kolay cıkması ben bunu yedek aldım içi boş şekilde satılıyor zaten orjınali evde duruyor logonunn geldiği kısımda bira oyuk var orayı boyacı çelik macun ile kapattı sonra boyandı te olayıda kalıbı almak içindi teli ordan şeklini bozmadan çıkarmam lazım o yüzden tel sonra bi işme yaramayacağından silikon ile tutturmanın anlamı yoktu kağıt bant hemen çıktı keske fotolarını cekseydim o kısımların birde zahmetli olan iş diktörtgen halde satılan petek ızgarayı oranın şeklinde tek tek maket bıçağı ile kesmekti zor olan bu

biraz zahmetli bi işmiş ama değmiş harika görünüyo tabi angellerinde katkısı var

plastiği oraya nasıl tutturdun onu çözemedim ???

Plastiği kalıbı çıkarıp kestikten sonra herşeyini tamamladıktan sonra yerine oturtup arka tarafından sıcak silikonla etrafınıcevirerek iç taraftan tutturdum

El emeği çok güzel bir panjur olmuş tebrikler.

çok güzel olmuş, işçilik süper

el emeği göz nuru çok güzel olmuş.güle güle kullan.

el emeği göz nuru çok güzel olmuş.güle güle kullan.

teşekkür ederim hakkaten hem el emeği hem göz nuru varkendim yaptım diye söylemiyorum bi başkasıda ypsa helal derdim :)

İlk baktığımda Vectra A ya benzettim, çok güzel olmuş elinize sağlık

Çok güzel çalışma, eline sağlık.
Kestiğin petek panjurun resimde bir çerçevesi varmış gibi duruyor. Siz teli çıkardığınızı söylediniz. Bu çerçeve için ne kullanıldı:?

Geri