sığmıyorum ben kupıra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Bencede mercedes motor ve kasa olarak en sağlam arabalardan birisi.tanıdığımızda 200E var 1990 model 250000 km'de motoru orjinal anahtar değmemiş.geçen mercedese bindik arabada tık yok o kadar rahat geldiki.sonra kendi arabamı kullandım fred çakmaktaşın arabası gibi tangur tungur.2-3 milyar fark verip mersomu alsak
Evet güzel araba.bindiğim 200E koltuk ve kapı döşemeleri taban döşemesi o kadar temizdiki sanki sıfır araba gibiydi.15 aylık biri kız biri oğlan ikiz bebeklerimiz var biraz daha büyüsünler arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.malum bez ve mama masrafları 8 silindirli benzinli arabanın masrafı gibibende vardı 200e otomatik servolu,deri döşeme sunroff klıma abs elektrikli koltuk v.s.1992 modeldi,çok baba bi arabaydı.tabi şimdi senin araba 11-12 eder,3 daha koysan alırsın bi merso,bak bakalım keyfe :hıh:bizim tamponbi kere degdi koltuğuna alışamıyoz başka bi koltuğa
![]()
Evet güzel araba.bindiğim 200E koltuk ve kapı döşemeleri taban döşemesi o kadar temizdiki sanki sıfır araba gibiydi.15 aylık biri kız biri oğlan ikiz bebeklerimiz var biraz daha büyüsünler arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.malum bez ve mama masrafları 8 silindirli benzinli arabanın masrafı gibi