ASTRA F KAZA YAPTIM

kataluka2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar opel astra 98 model hb f tipi gls arbamla kaza yaptım.
kasko yok trafik sigortası var..
bana arkadan çarptılar
ve ben arka bagaj kapısı ve eksoz ve altındaki şase ezildi
sol taraf kapılar sıkısık durumda depo be egzos borusu tampom eziktir.
araç biraz içeri göçtü
alt şaşe asagı dogru yamuldu.
tamirciler bazı opel servisleri araç pert diyor düzelse bile yüksek sürat salınım yapar diyorlar
bazı tamirciler sokak tamircileri düzeltiriz abi olur diyor.
karar sızım ne yapmalıyım teşekkürler..araba hurda niyetine vereyimmi yoksa 2ve ya 3 miyar bilenmiyorum masraf olabilir deniyor
bir akıl verin lütfen

yapılır yapılmasına fakat masrafa uğraşa değer mi bilmiyorum.Ben olsam uğraşmazdım,geçmiş olsun diliyorum....

Satması zor olur ilerde. Verin gitsin
Gecmiş olsun

dırekt servıse goturun opelın sokak tamırcılerıne goturmeyın.. opel ın yetkılı servısı ne derse onu yapın aracın degerı ne kadar ? oyle 2 3 bın tl ye cıkmaz hurdaya sonucta senın zararının karsılanması lazım.. foto paylasabılırmısınız

geçmiş olsun bayağı ağır bir kaza geçirmişsiniz. Sağlığınıza birşey olmamış bu sevindirici. Arkadaşların söylediği gibi yetkili servis en doğruyu söyler bencede. Bir kar zarar orantısı kurun ve bundan sonra o araçtan ne kadar memnun olursunuz onu düşünün.

geçmiş olsun.karşı tarafın sigorta şirketi pert durumunda size aracın değerini verecek mi peki ?

Geçmiş olsun.

Ahmet Bey Çok Geçmiş Olsun,ALLAH Birdaha Göstermesin Cümlemize..

Arkadan Vurulduğuna Göre Hata Karşı tarafta olması gerek..
Karşı taraftaysa, Arabanızın Perte Çıkması için uğraşın,

Karşı tarafta değilse de,Hata Yarı Yarıya da olsa,,ilerde satmakta çok zorlanırsınız,,
Hatta Değerinin altında satmak zorunda kalırsınız..
Bence Hiç Uğraşmaya değmez,,

Bir resim olsaydı, daha isabetli değerlendirme yapabilirdik, perte ayır / sat /yaptır gibi daha kesin birşeyler söyleyebilirdik.

Şahsen pert edilme durumu varsa düşünmem bile. Sanayi de işi bilmez ustaların elinde sürünmektense aracı pert ederim daha iyi zaten 98 model araç...

Geri