astra f kasa yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxiim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxiim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben astra f kasa gls hantback almak istiyorum..97 ile 99 arası... olursada lpgli olacak inşlh..fakat arç hakkında öyle çok bilgim yok.. ne kadar yakar..kronik sornları nelerdir..parçaları pahallımıdır?kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yadımcı olabilirlerse sevinirim..saygılar...

99 modeli yok. en son 98 modeli var. 98 GLS olanları 1.6 16v 100 beygir X16XEL kodlu motoru vardır. ABS-Klima-Çift airbag, otomatik ön camlar, katlanmayan yan aynalar:D, 15" alaşım jantlar, gövde rengi tamponlar, sis farı başlıca özellikleridir. temizini bulursan oldukca sağlam ve ekonomik bir arabadır. Bence hiçbir kronik sorunu yok. eğer arabaya bakarsan, arabada sana bakar.

Bende 98 GLS lovato LPG li HB var. istersen konuşuruz;)

99 modeli yok. en son 98 modeli var. 98 GLS olanları 1.6 16v 100 beygir X16XEL kodlu motoru vardır. ABS-Klima-Çift airbag, otomatik ön camlar, katlanmayan yan aynalar:D, 15" alaşım jantlar, gövde rengi tamponlar, sis farı başlıca özellikleridir. temizini bulursan oldukca sağlam ve ekonomik bir arabadır. Bence hiçbir kronik sorunu yok. eğer arabaya bakarsan, arabada sana bakar.

Bende 98 GLS lovato LPG li HB var. istersen konuşuruz;)
güzel açıklama kronik sorun yok ama yaşlılık sorunu olaqbiliyo ben yaşadım..:(:confused:

Kronik sorun olarak birşey yaşamadık şimdiye kadar. Verdiği tek sıkıntı aynaların katlanmaması ama oda pek takılacak bir durum değil. Yol tutuşu gayet iyidir. Piyasada sıfır olarak satılan bir çok arabayı cebinden çıkartır. Yeni aldığı arabasıyla artislik yapan pek çok insana saçını başını yoldurtabilir :D 2001 den beri kullanıyoruz şimdiye kadar ki tek sorun egr valfinden çıktı. Oda zaten genelde çoğu opelde olan bir sıkıntı. Kolayca halledilebilir. Eğer alıcaksanız ki bence almalısınız gls almaya çalışın. Donanımlı bir gl de gls den sadece görüntü olarak farklıdır ama gls nin tadı başkadır.

Birde yaşınız ne bilmiyorum ama ben 18 yaşındayım yaşadığım tek sorun arkadaşlarımın külüstür gözüyle bakması. Ben aldırmıyorum zaten bir kaçı binip biraz yolculuk yapıp kendilerini bi eli koltuğun kenarında bi eli kapı üstündeki kolda laan lan laaaan die bağırırken bulunca dalga geçmekten vazgeçip önünde saygıyla eğilir oldular :P :D

hocam bende 97 GLS var nadir bulunan güzel renkte olan şampanya hemde :) hiçbir srunu yok cok memnunum, ben almanı tavsiye ederim ben mart ayında lpg taktırdım sehirler arası 100 ykrş yakıyor sehir içide maksimum 130 ykrş yakıyor. BRc taktırdım cok memnunum.çok seri arabadır iyi kaçıyor valla :) dün baya yeni model bi elantra sellektor yaptı yol verdim geçmeye calıştı ama geçemedi :D baya bi farkla geçtim :D alicanın dediği gibi cogu insanın sacını basını yoldurur :D niyelikte bi arac. 1. vites 60 / 2. vites 105 , gördüm daha dün :) iyi gidoyr yane kısacası tavsiye ederm arac bende iken cıkarttıgı tek sorun vantilatör bilyası ses yapıyordu 30 liraya değiştirdim.parçaları o kadarda pahalı deil ama 8 v lerle kıyaslama yaparsan ona göre biraz pahalı :)

8 v triger seti 75 lira iken :)
16 v triger seti 175 lira gibi bi rakamdı :) bu tarz farklar var ama kolay kolay arıza yasamazsın

cvlar için tşkler arkadaşlar..aydınlanmiş oldum..yanlızrock sever arkadaş 130 ykrşmu büle yakan arabam olsun dahada bişi istemem..valla almayı düşünüyorum ama 106 ımı satıcam ondan sonra gl veya gls inşlh..

Kronik sorun olarak birşey yaşamadık şimdiye kadar. Verdiği tek sıkıntı aynaların katlanmaması ama oda pek takılacak bir durum değil. Yol tutuşu gayet iyidir. Piyasada sıfır olarak satılan bir çok arabayı cebinden çıkartır. Yeni aldığı arabasıyla artislik yapan pek çok insana saçını başını yoldurtabilir :D 2001 den beri kullanıyoruz şimdiye kadar ki tek sorun egr valfinden çıktı. Oda zaten genelde çoğu opelde olan bir sıkıntı. Kolayca halledilebilir. Eğer alıcaksanız ki bence almalısınız gls almaya çalışın. Donanımlı bir gl de gls den sadece görüntü olarak farklıdır ama gls nin tadı başkadır.

Birde yaşınız ne bilmiyorum ama ben 18 yaşındayım yaşadığım tek sorun arkadaşlarımın külüstür gözüyle bakması. Ben aldırmıyorum zaten bir kaçı binip biraz yolculuk yapıp kendilerini bi eli koltuğun kenarında bi eli kapı üstündeki kolda laan lan laaaan die bağırırken bulunca dalga geçmekten vazgeçip önünde saygıyla eğilir oldular :P :D
aynen öyle:D ilk aldıgımızda sokaktan bı cocuk öyle demişti sonra koltuga oturduguna pişman oldu:D

10 numara arac

Ben de 95 model GL vardı.satalı yaklaşık 1 sene oldu.Arabamı çok özlüyorum.Arabamla tek sorunum ve canımı sıkan yanı katlanmayan aynalarıydı.Onun dışında kullanımı çok zevkli bi arabadır ve oldukça seridir.

Geri