astra f in altını nasıl yükselteceğim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swatt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

swatt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Şub 2007
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
52
97 astramı yolda geçmedik araba kalmadı yahu:mad: asfalt yoldaki küçük engebelerde bile muhafaza değiyo.yola gidemiyorum.bu modelin muhafaza ile yer arasındaki mesafesi orjinalde nedir,helezon yaylarımın normal yada kesilmiş olduğunu nasıl anlarım bilen varmı? yada başka bi sorun mu var bende.Biraz yükseltmenin zararı olurmu yükseltmek için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler.
 
sanayi ye götür bi usta baksın hemen anlar belki halka kestirmiştir ilk sahibi
 
sakın altını felan yukseltme işlerine girme. muhafazada cıvata yerlerınde kör somuın dıye tabır ettıgımız somunlar fazlaysa bı kacını alsınlar düzelir
 
iyide ilk sahibi kestirmişse eski haline yükseltmenin ne zararı olur ki?Anlayamadım
 
Yayların eğer kesilmişse orjinal yaylarını ancak servisten bulabiliyosun benim arabada spor yay vardı orjinal yaylarını bizimkiler işe yaramaz diye çöpe atmışlar :) arka sol yay kasisten geçerken kırıldı bende orjinallerini takıyım dedim ama iş işten geçmişti.İstanbuldaki bütün hurdacıları dolaştım bulduğum yaylarda kazalı arabalardan çıktığı için yamuktu ve 4 tanesine 500 ytl gibi bir fiyat istediler.servise orjinal yay siparişi verdim 8 günde almanyadan geldi ve takıldı bana bütün masrafları ile 700 ytl ye patladı.Fyat gerçekten çok ama yapılacak bişey yoktu birde dizel ile benzinli astraların yayları farklı oluyomuş.yayların kesilip kesilmediğini aracın yaylanmasından anlarsın kesik yay esneme yapmaz sert olur birde aracın çamurlukları lastiklere çok yakınsa en basit böyle anlayabilirsin.
 
arkadaşım bence alçaltılmış senin aranban o kadar alçak değil araban
yaylar kesilmiş olabilir
 
fikirleriniz için teşekkür ederim.ancak bulunduğum bölgede opelin kendi veya özel servisi yok.en yakını 200 km.anlaşılan bi süre daha kaplumbağalığa devam edeceğiz.
 
Yaylar

Bence senin aracın yaylarında ufak bi işlem yaptırılmış
Çünkü bende 97 astara var ve girmediğim çukur kalmadı ama yere değmeyi bırak hafifçe sürtünmedi bile. Arada arazi gibi yerlerede girip çıkıyorum. Bişi yok Yerdende gayet yüksek
 
alla allaa bende de 96 f var
her yerde değiyo diyemem ama belediye frenlerine sürtmeden zor geçiyo,hele ki 4 kişi varsa içinde
ama yükseltmemek lazım bence... yol tutuşta vs problem olur
 
Astra f acaip leylek bir arabadır...Ben arabayı yere yaklaştırmak için yapmadığım şey kalmadı..şimdi bile eh işte..4 cm lik yaylara rağmen...Onda kesme işlemi filan vardır...Orj yay almak en iyi çözüm
 
Geri
Üst