astra f hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarık67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarık67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
97 model klimalı astra f sahibiyim.Fan muşurum 102-105 arası açıyor.Opel servisinde dahi bu konuya mantıklı bir açıklama getiremiyorlar.95-98 fan muşuru bulmamın imkansız olduğunu söylüyorlar.Bence çok mantıksız bir durum 100 derecede su kaynar ve dolayısıyla bu ısı contaya zarar verir diye düşünüyorum.Düşünsenize silindir kapağı ve contası sürekli hararet görüyor,sizce mantıklımı? Fan muşuru konusunda yardım bekliyorum.

astra F gayet normal bi durum bizimkilerde öle merak etme 10 senedir böle biniyoruz ve tık demedi :) ayrıntılı açıklama gelir

konuyu teknik servise açsanız daha iyi olur.

97 model klimalı astra f sahibiyim.Fan muşurum 102-105 arası açıyor.Opel servisinde dahi bu konuya mantıklı bir açıklama getiremiyorlar.95-98 fan muşuru bulmamın imkansız olduğunu söylüyorlar.Bence çok mantıksız bir durum 100 derecede su kaynar ve dolayısıyla bu ısı contaya zarar verir diye düşünüyorum.Düşünsenize silindir kapağı ve contası sürekli hararet görüyor,sizce mantıklımı? Fan muşuru konusunda yardım bekliyorum.

hiç merak etmeyin ilk başlarda bizde tedirgin olmuştuk ama 10 senedir kullanıyoruz hiç sıkıntı yok. Opel motorları sıcağı sever derler :D zaten 100 ü geçtikten sonra fan açar. Bu konuyu dün Astra F topicinde de tartıştık zaten ;)

Geri