Astra f almak istyorum tavsiye edermisiniz??

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler beni baya aydınlattı artık eminim F kasadan alcam inşallah temiz kullanılmış bir arac bulurum

Ben de astra f kullanıcıyım. 97 GLS. Arabamdan çok memnunum. Otomatik olmasına rağmen gaza bastığın zaman turbo gibi gidiyor valla :) Yol tutuşu çok iyi. Ve de benim arabam için herkesin söylediği birşey var çok sessiz bir araç. Hiç öyle sağında solunda tıkırtı falan yok. Kesinlikle temizini bulursanız tavsiye ederim.
Umarım karşınıza temiz bir tane çıkar.

Sevgiler.

arkadaşlar green kutu içi hava filtresinin fiyatını bilen varmı.kalkışlarda biraz daha canlı olur herhalde.yakıt tüketiminde artış olurmu acaba.bilen arkadaşlar yardım!

f kasa rampalarda fazla bayılıyo. onun dışında mekanik olarak gayet iyi. gls modelini modelinin abs li olanın tercih etmeni tavsiye ederim.

arkadaşlar green kutu içi hava filtresinin fiyatını bilen varmı.kalkışlarda biraz daha canlı olur herhalde.yakıt tüketiminde artış olurmu acaba.bilen arkadaşlar yardım!

65 € civarıydı geçen sene yakıt tüketiminde artış değil azalış oluyor uzun yolda http://www.ibsmotorsport.com/ şu linkten bakabilirsiniz

Geri