Astra f 185 km/saat den sonra gitmedi ....?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında evet küçümsenmeyecek bir hız fakat aracım 85000 km de yetkili servis bakımlı , fabrikadan ilk çıktığı gün gibi , bence km telinde bir sorun vardı , çünkü aracım ivmeleniyordu , ayrıca yeni clıo sembollede biraz kapıştık , en son dikiz aynasında kayboluyordu.

ilker lpg varmı?

Arkadaşlar dün memleketten gelirken , tam yükte ankara çevre yolundan girdim keçiören dönüşüne kadar arabayı bi deneyeyim dedim , zaten 5. vitesteydim ve bastım sonuna kadar 185 km/saat hıza kadar zorlanmadan çıktı , işin garip tarafı düzlükte bu hızı yaptım , rampa aşşağı 200 görürüm dedim fakat aynı hızını korudu sanki birşey aracın gitmesini engelliyormuş gibi , devir kesiciyede girmedi anlamadım ne olabilirki .

Aynı otoban aynı yer; siena 1.6 16 valf aracımla denedim 200 km, ondan sonraki aracım astra f 1998 gls 185 km yi geçiremedim. Şimdiki vectra 2.0 gls basmaya korkuyorum.:D

Benim araç 2001model astra-g ve Lpg de 200 diyor :)

Evet aracım lpg li bu hız denemede lpg de yapılmıştı , Benim sıkıntım 185 ten sonra aracımın ivmelenmesini hissediyorum fakat , hız göstergem artmıyordu , zaten sorunu çözdük aşağıda yazdım.

Son düzenleme:
Lpg den kaynaklı olabilir belki bende kıbrısa arabayı götürüken otobanda 195 i görmüştüm en sonda geçen hafta 175 yaptm arıza lambası yandı yaşlandı artık bizimkiler :D

Evet arkadaşlar , ustaya götürdüm bu gün arabamı , ve adam tek tekeri kaldırdı 5 e tak dedi bas dedi , bu şekilde yine 185 km/ saat de takıldı , göstergeyi açtı yay ve tel varmiş onlara bazı işlemler uyguladı , o arada öğle namazına gitmiştim ne yaptığını görmedim , gelince aynı şeyi denedik 215te elektirik kesti .

Daha sonra hız denemesi yaptığım güzargahtan , aynı hız denememi yaptım 213 gibi kesiciye girdi , mükemmel gitti , sorun hız gösterge sindeymiş , eğer sizinde hızlanırken hız göstege çubuğunuz titreyerek ilerliyorsa eminim aynı sorun vardır şimdi düzeldi , arabama yeniden aşık oldum ..

Not : Aracımda K&N açık hava filtresi vardır , belki ivmelenmede etkisi olmuştur.

Son düzenleme:
Aynı otoban aynı yer; siena 1.6 16 valf aracımla denedim 200 km, ondan sonraki aracım astra f 1998 gls 185 km yi geçiremedim. Şimdiki vectra 2.0 gls basmaya korkuyorum.:D
abi naptın sen siena havalanmadı mı?...:)

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar , ustaya götürdüm bu gün arabamı , ve adam tek tekeri kaldırdı 5 e tak dedi bas dedi , bu şekilde yine 185 km/ saat de takıldı , göstergeyi açtı yay ve tel varmiş onlara bazı işlemler uyguladı , o arada öğle namazına gitmiştim ne yaptığını görmedim , gelince aynı şeyi denedik 215te elektirik kesti .

Daha sonra hız denemesi yaptığım güzargahtan , aynı hız denememi yaptım 213 gibi kesiciye girdi , mükemmel gitti , sorun hız gösterge sindeymiş , eğer sizinde hızlanırken hız göstege çubuğunuz titreyerek ilerliyorsa eminim aynı sorun vardır şimdi düzeldi , arabama yeniden aşık oldum ..

Not : Aracımda K&N açık hava filtresi vardır , belki ivmelenmede etkisi olmuştur.

Sorunun çözüldüğüne sevindim ;) yoksa 215i rahat görüyo :)

:)valla snin araba benimkini gecer bu suratlerle.neyse iyi cozmusun olayı.

Geri