astra enjoy twinport hk bilgi

şuan ki aracın daha güzel .. twinport motorların yaşadığı sorunları bir araştır dilersen. ve h kasa astra lardaki işçiliği iyi bir incele.

nasıl bu kadar emin konuşabiliosun sport model yok diyerek elbette var orijinal sport var nasıl essentia enjoy cosmo varsa sport uda var hatta sahibindende orijinal bi tane 1.8 sport satılık , astra h tan bahsediorum bu arada karışıklık olmasın
sport 1.6 türkiyeye gelmedi sanıyorum ancak 1.8 sport , 2.0 turbo sportlar trde mevcut ve ekstralarını da söyle söyleyebilirim;
spor koltuklar , spor deri direksiyon , aluminyum pedal kiti , silverstar orta konsol ve karbon kaplamalar , spor son susturucu , 17 inç standart jantlar , esp plus , idsplus , dds , parametre kontrollü elektrohidrolik direksiyon , alçaltılmış sportif şasi , motor hacmine göre değişiklik gösteren 1.8 de 5 ileri 2.0 turboda 6 ileri kısa oranlı spor şanzıman sadece üstüne eklenenler kaçırdıklarım olabilir bence sport arıyorsanız orijinal sport bakmalısınız. Orijinal sportlar üzerine idsplus eklenmiş modellerde daha alçaktır donanımınında gereği üzerine tamamiyle sportif öğeler mevcuttur bi sport cosmodan daha donanımlıdır bunuda aklınızdan çıkarmayın
buda linkler ;
http://www.sahibinden.com/orjinalgorulmeye_deyer-23WQQaXQQ11702830WQQpXQQdisplayitem&keyword=astra%201.8%20sport
http://www.sahibinden.com/sahibinden!!!_yeni_kasa_2_0turbo_sport-22WQQaXQQ10869174WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/meraklisina_2_0_turbo_astra-98WQQaXQQ12396145WQQpXQQdisplayitem

birincisi sen nasıl böyle konuşuyorsun . 1.6 twinportttan bahsediyorum güzelim. hangi opelin kataloğunda 1.6 sport model var. bu kadar saçmalama. evim astra h kataloglarıyla doluydu 1 sene öncesine kadar. inciğine boncuğuna kadar bilgi topladım. sağdan soldan aldığım bilgilerle konuşmuyorum. adam sport tuş hangisinde var diyor sen ordan bişey gibi atlıyon nasıl emin konuşabiliyon diye. bana göstersene sport model 1.6 twinport. mümkünse Türkiye kataloğu olsun. yok 1.8 de varmış flan filan. bidaha böyle tarz tepkiler verme. amaç burda bilgi paylaşmak. emin olmadığım bilgide konuşmam ztn. burası babanın çiftliği değil

Son düzenleme:
arkadaşlar daha yumuşak hitaplarda bulunalım lütfennnnnnnnnn

kusura bakma bektaş. arkadaş genelde böyle olduğu için biraz uslubu bozdum. böyle olmasını istemezdim

estarirullah.. ben kusura bakmam daa. diğer arkadaşla da kötü olma...

şuan ki aracın daha güzel .. twinport motorların yaşadığı sorunları bir araştır dilersen. ve h kasa astra lardaki işçiliği iyi bir incele.
senin bilgin varmı ??? varsa bizlerle paylaşırmısın ??

bektaş arkadaş o yazdığıyla twinportları kötüleşmi, övmüş mü anlamadım.
ama şunu diyebilirim.
2004,2005 model astra h lar gerçekten şimdikilere göre çok daha iyi işçiliğe sahip. gözle görülür farklar var. şu anda 2008 model astra h sedan var, inan 2005 astra h hb in kalitesini özlüyorum.
motor olarak 2004 ün sonlarında alıp 2008 in temmuz ayında sattığım 1.6 twinport ile hiçbir sorun yaşamadım. 75 binde sattım. full istanbul şehir içi kullanıldı.
yaşadığım sorunlar;
-z rot kolu diye bir parça değişti. o da çok doğal istanbul yollarında.
-opel üretim hatası diye yağ müşürü mü neydi onu değiştirdi. ki hiç problem yaşadım, opel geri çağırdılar.
-bir kere oksijen sensör arıza gösterdi. adamlar söküp baktı. arıza ışığını sildi. birdaha hiçbir problem olmadı. ki biraz hor kullanıldı araç. babam, ben ve bizim işçi kullandı. malum kullanım farkları aracı çok hırpalar

Geri