Astra Coupe Vites Körüğü!!

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 model astra coupe bertone arabamın vites körüğü zamanla aşındıı!!
servise gttm adam hemen değiştiremeyeceklerini söledi..bunların diğer astra G lere göre daha değişk vites körüğü warmışş.halbuki ben benim diğer astra G arabamın körüğünü 1 dk kada değiştrmştimm
serwisteki adam çok uzun bir yol söledii.yok alt kısmı(vitesin olduğu) komple açacakmış sonra onu temizleyp bidaha yerine takcakmş falan filan......
bu vites körüğünü en basit yoldan nasıl değiştirebilrmm

yorumlarınızı bekliyorummmm

selam kardeş bende G serisi astra var ve bende körük almıştım, çok basit bir yöntemi var, ve senin arabandada öyle zaman alacak bir şey olduğunu sanmıyorum, orjinal almanada gerek yok bana servisten bile orjinal alma yan sanayide aynısı demişlerdi, hemde fiyatı çok farklıydı.Mesela orjinal 50 ytl ise yerli modeli 15 ytl ve fark yok bence...

orjinal 72 ytl yansanayı 22 ytl götür servise değiştirsinler

hocam anladımda
serwise götürdüm adamlar değişmesi zor dediler..bunların 1 tanemi ne geliomuşş..bayaa uzunn işlemler gerekiomuşş öle dedii
bnm astra G yi hemen 2 dk kada değiştirmişlerdi!!!!!!!:hıh: :hıh:

gokalp' Alıntı:
orjinal 72 ytl yansanayı 22 ytl götür servise değiştirsinler

arkadaşım cambaz onlar cambaz hep aynı numara,götür bı tamırcıye ıkı dakıkada halletsinler...bıde fıyatı bıldıgım kdryla orjınalıyle monte etmesı fılan 100 buluyo..kazasız belasız surusler arkdslar...

Değişimi nasil yapiliyor tarif eder misiniz nasil çikaracam körüğü?

Benimkide eskidi,eğer çok basit bi işlemse int. den alıp kendim yapmak istiyorum.

biraz inceleseniz anında sökersiniz ben değiştirdim 10 liraya almıştım..

el freninin hemen altındaki plastik parçayı sökün önce.(Vites ile arasındaki çizgiye ince tornavida sokun) karşınıza iki vida çıkacak. vidaları sökünce vites körüğü elinize gelir. körüğün üst kısmı plastik kelepçe ile bağlıdır. kesin vitesten ayırın. anlattıklarım belki karışık gelebilir ama çok basit. söktükçe adım adım ilerlersiniz kendiniz de...

Geri