astra cosmo motor sesi

mert_combo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2008 astra cosmo 1.3 90hp olan araç ilk hareket anında şakır şakır diye bir ses geliyor. Bunu neyden yapıyor olabilir? henüz göstermedik kimseye

Hocam bır vıdeo cekıp paylassan cok ıyı olur cdti kullanıcısıyım bende ılk calıstırmada cok ses gelıyor hangısının oldugunu cozemeyız yazıyla video şart :(

video işini yapabilirmiyim bilmiyorum ama denerim. Araç sağlıksız çalışıyor sanki civata gevşemiş gibi ya

video işini yapabilirmiyim bilmiyorum ama denerim. Araç sağlıksız çalışıyor sanki civata gevşemiş gibi ya

Bakalım ılk calıstırdıgında kısa bı vıdeo cek izlesene.com a felan yukleyıp lınk atabılırsın bakarız, ses normalde olabılır bır problemde olabılır belkı bıldıgımız bır konudur yardımcı oluruz.

sağol teşekkür ederim. Bu astralarda volan sorunu varmı? bilgin varmı bu konuda?

Valla ben öle bır sorunla karsılasmadım baskasından da duymadım hiç , forumda belkı baska arkadaslar daha iyibilirler basına gelmıs olan vardır belkı !!

o şakır şakır zincir sesi, cırcırdan geliyor dinamo kasnağından :) genelde yağmurlu ve çok nemli havalarda arabayı park edip sabah çalıştırdığında çok yoğun şekilde o sesi duyarsın ve 5 dakika kadar sonra kesilir
bunun anlamı şu, bir süre sonra o ses kedi inlemesi gibi sese dönüşecek ve akabindeki bir süre sonrasındada bozulacak

Geri