Astra Classic Spor Paket yardım...

kickergls

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu spor pakette ne özellikler var söyleyebilirmisiniz.0 km Astra Classic SP li almayı düşünüyorumda

astra classic spor pakette sis farı çelik jant ve cd çalar var bukadar

sunroof da olabilir

ne sanroof u arkadaşlar o eskidendi direksiyondan kumanda müzik sistemi bile yok yan aynalar gövde rengi deil siyah döşemeler adileştirilmiş daha sayyımmı:)

benimki 1.6 comfort direksiyondan kumanda müzik sistemi var ama cd yok birde adı comfort olan arabada yan çıtalarıda geçtim ayna kapakları bile boyasız:( ama yol tutuş ve sürüş keyfi:good:

benimki 1.6 comfort direksiyondan kumanda müzik sistemi var ama cd yok birde adı comfort olan arabada yan çıtalarıda geçtim ayna kapakları bile boyasız:( ama yol tutuş ve sürüş keyfi:good:
evet arkadaşım son 2sene de yaptılar yan aynaları boyasız git gidede donanımı düşürdüler ama kasa güzel yol tutuş güzel bendede 2001 elegance vardı çok memnundum full dü senin arabanda güzel olsun ama jant taktır bence:good:

g kasa elegance almaya çok uğraştım ama gücüm yetmedi,maddiyatı düzeltir düzeltmez ilk iş orijinal çelik jant ve ayna kapaklarını gövde rengine boyatmak,neyseki ön sis farı koymuşlar ne comfort ama:kop:

bir de spor pakette yol bilgisayarı var

Geri