Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış bey aracımızı mükemmel derecede özetlemişsiniz.Altına imzamı bnlerce kez koyarım.Kim ne derse desin mükemmel araç.Bugün araç alacak olayım gene alırım.Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum.Aracı alalı 2 aya yaklaştı. Daha önceleri kısa süreli Focus 1 ve 2007 model Dizel Corolla ( eski kasa ) gibi C sınıfı araç kullanmış birisi olarak minik bir değerlendirme yapalım.
Malzeme kalitesi ( ön konsol, ön göğüs ve kapı içleri plastikleri C sınıfı bir araç için yeterli. Yumuşak malzeme kullanılmış. ) Göstergelerin, yol bilgisayarının ekranı çok iyi. Koltuk yapıları rahat. İç mekan genişliği fazlasıyla tatmin edici. dış tasarım bazı arkadaşlarca son güne bırakılmış ev ödevi gibi görülse de ben çok beğeniyorum. Aracın ses yalıtımı benzinli bir otomobil için kabul edilebilir sınırlarda. Rüzgardan etkilenmeye rastlamadım. Mıcırlı asfaltta rutin yol sesini alıyor. Direksiyon kullanımı rahat ve yumuşak. Ama aynı şeyi şanzıman için söylemek biraz zor. Ben daha rahat çalışan bir vites kutusu beklerdi. Özellikle soğuk havalarda 2. vites girmem de girmem diye inat ediyor. bagaj kapağının anahtarla açılması güzel bir olay ancak açılması için bir müddet basılı tutmak can sıkıcı. Grafik bilgi ekranının ve yol bilgisayarının hem direksiyondan hem de konsoldan kumandası iyi ama biraz karışık gibi. Emniyet kemeri uyarısının olmaması benim için iyi ( araca biner binmez uyarsın uyarmasın mutlaka takarım şehir içi dışı farketmez ) kafa ağrıtmıyor ama bu sınıfta bir araç için olması gerekirdi. Bunların yanında classic modellerinde 2010-11 yıllarında 111. yıl ve diğer modellerde görülen bazı malzemeleri yok etmişler. Göstergelerde crom kaplama halkalar kalkmış. Ön kol dayama ( Ne hikmetse HB de var sedan da yok ) kaldırılmış, ön kapların üst bölümündeki krom görünümlü çubukları da kaldırmışlar. Ama aracın satış fiyatının orta donanım bir b sınıfı araç kadar olması yukarıda olumsuzlukları bir anda yok ediyor. Sonuç: iyi bir tercih yapmışız...
Barış bey aracımızı mükemmel derecede özetlemişsiniz.Altına imzamı bnlerce kez koyarım.Kim ne derse desin mükemmel araç.Bugün araç alacak olayım gene alırım.Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum.