Astra Classic II far yetersizliği yaşıyorum

Peki bişey sormak istiyorum.benim aracımdaki ampüller orjinal halen.bunları beyaz ve daha güçlü ampüllerle değiştirebilirmiyim?görüşü farkettirirmi?kısa uzun ayrıcamı almak lazım?
Fazla parlak beyaz ampullerle yağışlı havalarda sorun yaşaman kaçınılmaz. Kuru havalarda rahat edersin.

Osram Night Breaker H7 (Kısa far ampulleri)
İlk test izlenimim:
Belirgin bir biçimde yol ve yol kenarında aydınlanma oluyor.Daha önce uzun farlarla gittiğim zifiri karanlık yollarda kısa farlarımla rahat bir şekilde göre göre gidebildim.Yolda karşılaştığım diğer araçların da rahatsız olmadıklarını düşünüyorum(ki selektör yapan çıkmadı). Ayrıca ışığın rengi Xenon beyazı değil ama yeterince ve rahatsız etmeyecek kadar beyaz.
Fotoğraf çekemedim,çünkü makinemin algılayıcısı yeterli gelmedi. Yağmurlu havada da yakında test etme fırsatı bulacağımı sanıyorum.Onun sonucunu da sizlerle paylaşmak isterim.

Fazla parlak beyaz ampullerle yağışlı havalarda sorun yaşaman kaçınılmaz. Kuru havalarda rahat edersin.
Savaş abi ozaman mevcut sarıların kuvvetli olanları varmı watt olarak varsa onları takmak sıkıntı yaratırmı.elk beslemesi açısından falan?

hayırlı olsun kazasız belasız

Savaş abi ozaman mevcut sarıların kuvvetli olanları varmı watt olarak varsa onları takmak sıkıntı yaratırmı.elk beslemesi açısından falan?
Ben kış başında kısalara takdırdım. Görüntü konusunda şimdilik sorun yaşamadım. Hatta uzunları açınca aradaki fark bariz belli oluyor. Aynısından bulursam uzunlara da takdırmayı düşünüyorum. Biraz fiyatlı ama olsun karşılığını veriyor. Boş kutusu arabada olması lazım. Yarın bilgi veririm.

Geri