Astra Classic II far yetersizliği yaşıyorum

Dr.Ercüment

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 Model Opel Astra Classic II sahibiyim.
İleri derecede miyop olduğum için gece görme problemi yaşıyorum.Gece sürüşlerimde önümde gördüğüm mesafe (yolda aydınlatma da olmayınca) 5-6 m.ye kadar iniyor. Farlarımın gücünü artırmak için bir çözüm arıyorum.
Ne tavsiye edersiniz?

xenon tavsiye ederim benimde sağ göz de astiğmat var philips ,osram hepsini kullandım hiçbiri xenon gibi olmaz 6000 k bir kit al kullan

bencede xeon çok işinize yarıyacak xeon kullandıktan sonra keşke baştan taktırsaydım diyeceksiniz...

Aydınlatma konusunda problemi xenonla çözebilirsin 6000k veya 8000k yeterli olacaktır

bu xenonlar komplemi yoksa sadece ampülmü?

xenon...

komple set halinde satılıyor arkadaşım..piyasada çeşitli markalarda ve fiyatlarda xenonlar var..Ama parana kıyıp bixenon alırsan iyi olur(eğer uzun yola çıkıyorsan gece yolculukları falan)Xenonlar sadece kısalarda xenon aydınlatması yaparlar uzun hüzmelere ostram gibi ampullerden takman gerekir onların gücüde xenonların aydınlatmasını geçmediği için uzun hüzmelerinden performans alamazsın ama bixenon takarsan uzunlarda da kısalarda da xenon aydınlatması alırsın... Kelvin olarakda 6000 yada 8000 tavsiye ederim...

Teşekkürler

Arkadaşlar tavsiye üzerine Osram NIGHT BREAKER taktırdım bugün.
Hava iyice karadıktan sonra test sürüşüne çıkacağım.Çekebilirsem fotoğrafları da eklerim...
İlginiz için teşekkürler.

Peki bişey sormak istiyorum.benim aracımdaki ampüller orjinal halen.bunları beyaz ve daha güçlü ampüllerle değiştirebilirmiyim?görüşü farkettirirmi?kısa uzun ayrıcamı almak lazım?

Geri