Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende scirocco ve polo gti vardi bundan once vw sadece motorda 84 tane sensor elektronik alicilar var eger onda sorun cikmadiysa opelde cikmazTolga KARACA link' Alıntı:Astra da yeni nesil bir elektronik sistem mevcut ve henüz çoğu firma Astra ya uygun modifikasyon formülüne sahip değil.
Astra gibi hassas ve yığınla elektronik aksamın bulunduğu yeni nesil bir araca chip tuning yapılmasını şuanki şartlarda tavsiye etmem.
Daynoya soktunuzmu kac beygir kazandipalmite link' Alıntı:astra 1.4 140 bg
Arkadaşlar selam
Daha önce bu forumda yazmıştım bir arkadaşım astra 2012 model j 1.4 140 beygir aracı var racechip taktırdı fakat direksiyon titremesi ve devamlı agrıza ışıgı yanma problemi vardı ve ne yaptıysa birturlu cozemedi . Memnun kalmamıştı ve orjinale cevirdi aracını butun şikayetler biranda kayboldu aracı ben bizat test etim her iki haliyle .
Gecen havta bir makale okudun Opelerle ilgili bir seri diğer seriyı tutmuyomuş anlamında. Bunu raceChip de dogruladı Almanyada da aynı problem varmış ve aracıma bende taktırdım bi denemek amacılla . 1.4 140 bg 2011 model ve hiç bir sorunla karşılaşmadım araba muthiş oldu ve en son seviyede kulanıyorum (7) seviye . Hiç bir sorun çıkmadı bunu bana birisi anlatsa inanmıycam kendim dahi inanamIYORUMiki arac arasında 2 ay fark var ve benimkinde hiç bir şikayetim yok .
![]()