astra cdtı sahipleri ort. yakıt ne gösteriyor

ben alalı daha 2 hafta oldu 6.7 gösteriyor ortalama yakıtım çok rahatsız oldum. daha yeni arabam 29000 de filirtelerin hepsini de yeni değiştirdim megenacı dcı lar bana nazire yaparcasına 5.9 diyolar deliriyorum :)

1.6 benzinli 9.2 L ortalama.Belki bu sizi rahatlatır:)

valla dedğiniz gibi yapacağım hemen üst vitese gececeğim. ayrıca litre ort.yakıt vs. değerlerini sıfırlama sansım var mı

valla dedğiniz gibi yapacağım hemen üst vitese gececeğim. ayrıca litre ort.yakıt vs. değerlerini sıfırlama sansım var mı

Direksiyon uzerinde sol taraftaki, yukari asagiya hareket eden yol bilgisayari tusuna 5 saniyeden fazla basili tut, *** gibi 3 tane yildiz goreceksin.

Bunu gordugunde tum veriler resetlenmis demektir. 5 saniyeden az tutarsan --- seklinde 3 kisa cizgi gorunur. Bu da sadece uzerinde oldugun o verinin resetlendigini ifade eder.

Tumunu resetlemek icin *** gorene kadar basili tutacaksin yani.

Kolay gelsin

uzun yolda (500 km x 2) hız sabitleyici ile 95 km sürat 3.9 lt/100 km tüketim
rekor bende olabilir mi:):)

rekor senin paşa:))

iii

Direksiyon uzerinde sol taraftaki, yukari asagiya hareket eden yol bilgisayari tusuna 5 saniyeden fazla basili tut, *** gibi 3 tane yildiz goreceksin.

Bunu gordugunde tum veriler resetlenmis demektir. 5 saniyeden az tutarsan --- seklinde 3 kisa cizgi gorunur. Bu da sadece uzerinde oldugun o verinin resetlendigini ifade eder.

Tumunu resetlemek icin *** gorene kadar basili tutacaksin yani.

Kolay gelsin

teşekkkür ettim kardes

benim şu an ortalama 5,7.
ama ilk aldığım zamanlar inanın 11 i gördüm .
ortalama 11 düşünsenize hehe :D
ama ilk 1000 km den sonra normale dönmeye başlıyor. ama asıl düşüş 15.000 den sonra çok bariz fark ediliyor düşüş.

istanbul şehir içi ort. 8 lt
uzun yol 6-6.5 lt

bunlar benim değerlerim :)

ama rutin bir sürüşte (e5 , tem) 5-6lt değere ulaşabiliyorum..

şehir içi 5.2L /100km :) kullandığım yol ve chip sağolsun

Geri