astra cdtı sahipleri ort. yakıt ne gösteriyor

edebiyatci76

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben alalı daha 2 hafta oldu 6.7 gösteriyor ortalama yakıtım çok rahatsız oldum. daha yeni arabam 29000 de filirtelerin hepsini de yeni değiştirdim megenacı dcı lar bana nazire yaparcasına 5.9 diyolar deliriyorum :)

sayın edebıyatcı76 sehır ıcınde hırcın ve devırlı kullanıldıysa arac ortalama tuketımı fazla gosterıyordur bır muddet sakın kullanıldıktan sonra tuketım dusucektır ıyı surusler...

eğer mematinin dediği gibi şehiriçinde hırçın ve yüksek devirli kullanıyorsanız sonuç normal ama hayır diyorsanız bir sorun var. Normalde şehirçi ve şehirdışı ortalaması 5.6 benim aracın...

5,6/100 km

Sehir disinda 4.2 lt/100km oluyor bende, ama ivmelenmelerden uzak durarak.

Sehir icinde ise trafige bagli, ama 5.5 - 6.5 arasinda degismekte.

Direkt olarak kullanisa baglidir bunlar ama..

Sizinkinde sorun yoktur bence, fazla ivmelenmeden kullanmayi deneyin, dusecektir bence..

Saygilar

5,6 / 100 km şehir içi normal kullanım

kalkarken fazla zorlama... geçebildiğin kadar erken üst vitese geç yani 2500 ün üstüne fazla çıkma bide normalde uzun yol gibi giderken 110-120yle falan gidersen aracın çok az yakar.. (yanlış biliyor olabilirim.)
ben böyle kullanıyorum 1 depoyla 900den fazla yapıyorum.. 45/9= 5 litre yakmışım ben 100 kmde

5 ile 5,6 lt ortolamalar.s

Araç şuan 2000 km de. Ortalama 6,6 gösteriyor. Tamamen şehiriçi kullanım. Oranlama yaparsak 10 kalkıştan 5' inde biraz gaza yükleniliyor. Bir kez de havaalanına giderken biraz hız yapıldı.

astra sedan 1.3 cdtı 6 - 6.1 arası gösteriyor. full şehir içi

Geri