astra bertone 1.8 klima fanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekiist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekiist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkeze slm;ben daha önceden astra f gsi kullanıcısıydım sonra honda'ya dondum ama opel bertone'yi gördüm aşık oldum ve aldım ıyımı yaptım kotumu yıne anlamadım,opelde sorun cozemıyorlar cozenler ıse ucuk rakamlara ıstıyor sorun şu:sabah arabayı ilk çalıstırdıgımda klima fanı devreye gırıyor fan calısyor gosterge panelinde ise kutu içersinde yıldız yanıyor klima hata verıyor galiba ama nerden nasıl hata verıyor benım goturdugum ustalar anlamadı yada yapmak ıstemedı bu gıbı olayla karsılasan arkadaşlar lütfen bir fikir versinler cok sevinirim herkeze sorunsuz bir şekilde araçlarımıza binmek nasıp olsun.

Öncelikle rolelere baktır soketlerinde veya rolelerde sorun olabilir,hatta elektriksel bağlantılarda,
Birde tamponun orada şoför kısmında fan modülü var onuda sök soketlerini temizle olmadı o parça değişecek büyük ihtimal yani önce rolelere baktır bir elektrikciye sonra soğutma modülüne kolay gelsin

topkapı'da bir klima tamircisi ile konustuk anlattım sorunu ne kadar anlatırsan anlat aracı buraya getırmeden bır ıslem yapamayız dedı zaman bulabılırsem işten gücten oraya goturecem benım tahmınım elektrıksel bır sorun dıye dusunuyorum.tamırcıye gıttıgımde sorun nerde nasıl ve tamırı nasıl olursa sızınle paylasıcam

tşk ederim.

slm;en sonunda fırsat buldum ve bu sıcaklarda mecbur kaldım ve arızanın çozulmesı ıcın zaman ayarladım kendıme arabayı klıma tamırcısıne gonderdım sadece ve sadece müşür değişti baska bır sorun yok usta var usta var ışte harbı bır ustaya goturduk 20 dk'da çozdu anlamyana gotur ordan oraya gonderıp dursun senı yanı kısaca sıkıntı müşür:)

Geri