arkadaslar bi arkadasın 2006 toyota corolla terra 1.6 40000 de kazasız boyasız :sorry::sorry::sorry:aracı bana dediki değiştirelim benim araç astra njoy elegance sana 800 verem nasıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar bi arkadasın 2006 toyota corolla terra 1.6 40000 de kazasız boyasız :sorry::sorry::sorry:aracı bana dediki değiştirelim benim araç astra njoy elegance sana 800 verem nasıl
o kasa corollolar hoşuma gitmiyor piyasası 22-23-24 lira civarı sizin 2009 sanırım modeli,
Sıfır kaça aldınız, bu gibi fiyatlara 8000 lira koyunca ne kadar zararınız oluyor bu zarar 3 yaş küçük bi araba ve hiç birşeyini bilmediğiniz bi arac için değicekmi? ben olsam sıfır arac almışşınız, paraya ihtiyacım olmasa boyle bi teklifi düşünmem bile![]()