astra artı 8.000 tl

astra h hb elegance 09 16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bi arkadasın 2006 toyota corolla terra 1.6 40000 de kazasız boyasız :sorry::sorry::sorry:aracı bana dediki değiştirelim benim araç astra njoy elegance sana 800 verem nasıl

piyasasını bilmiyorum ama bana güzel bi teklif gibi geldi :D
toyoto corolla lar güzel bence madem kazasız falan.. alınca ufak bi bakım devir masrafı falan 7.000 lira cebe kalsa koy bankaya beklesin

o kasa corollolar hoşuma gitmiyor piyasası 22-23-24 lira civarı sizin 2009 sanırım modeli,

Sıfır kaça aldınız, bu gibi fiyatlara 8000 lira koyunca ne kadar zararınız oluyor bu zarar 3 yaş küçük bi araba ve hiç birşeyini bilmediğiniz bi arac için değicekmi? ben olsam sıfır arac almışşınız, paraya ihtiyacım olmasa boyle bi teklifi düşünmem bile:)

tanıdık dizelini yeni sattı 23500tlye gitti astra g den tek farkı süspansiyonu geri herşeyi astra g
tabi sizin astra h niz daha iyi bence vermeyin...

32 ye aldım metalik siyah galiba değiştirmiycem arabası çok temiz ama o kasaların önü yumurta gibi bide aynından babamda da var bi eve aynı arabadan 2 tane bence olmaz ama bakıcaz

arkadaslar bi arkadasın 2006 toyota corolla terra 1.6 40000 de kazasız boyasız :sorry::sorry::sorry:aracı bana dediki değiştirelim benim araç astra njoy elegance sana 800 verem nasıl

ben sevmiyorum corollayı, değişmezdim. Size kalmış...

o kasa corollolar hoşuma gitmiyor piyasası 22-23-24 lira civarı sizin 2009 sanırım modeli,

Sıfır kaça aldınız, bu gibi fiyatlara 8000 lira koyunca ne kadar zararınız oluyor bu zarar 3 yaş küçük bi araba ve hiç birşeyini bilmediğiniz bi arac için değicekmi? ben olsam sıfır arac almışşınız, paraya ihtiyacım olmasa boyle bi teklifi düşünmem bile:)

eger o fiyata bulursanız çok iyi hemde 2006 model. ben olsam değişirim güzel araba toyotalar. bir ara çalıştığım şirkette vardı 3 ay civarı kullandım racı ne yalan söyleyim opelden daha güzel araç.

Geri