Astra arıza

nonseyyah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar.
1- 3 ay önce aldığım araç ilk marşlarda geç alıyordu. yakıt pompası değişti. olmadı. deponun içindeki hortum çatlakmış değişti ara. düzeldi. üç güden beri eskisi kadar olmasa da araç 3-4 saat bekleyince ilk marşta almıyor. nedeni ne olabilir.
2- aracım lpg li arıza ışığı bazen yanıyor ancak benzinde de arıza ışığı yanmaya devam ediyor. bzen kendiliğinden sönüp bir kaç gün yanmıyor sonra tekrar yanıyor.
arıza olarak YAKIT SİSTEMİ ZAYIF veriyor. servis lpg den demişti ama benzinde de devam ediyor bu normal mi? saygılar

aracı çok kullanmıyorsan benzinle devam et arabaya yazık ilerde daha büyük bir soruna yol açabilir antepte bu işten anlayan servis veya usta bulmanda zor gibi

birin ci olarak ilk marşta geç alması pompadan önce elektronık aksamına bakacan ateşleme sistemine yada aküsünee vss neyse deyişmişsin sorunu bir şekilde haletmişsin arızanın benzindede aynı hatayı vermesi bana kalır sa lpg ile alakalı deyil tam emin deyilim ama pomadan geçen benzin motora püskürtülürken bir hatamı oluyor aceba bu konuda bir araştırma yap kolay gelsin

yani benzine geçince ışığın sönmesi mi gerekiyor.

benzinde kullanıp stop edınce aynı arızayı yapıyormu.

Son düzenleme:
evet yapıyor. mesela bugün hep benzinle kullandım. yine aynı arıza ışığıda sönmüyor

Geri