Astra arıyorum. Ama bişeyleri bilmiyorum..Sonunda aldım
Arkadaslar Merhaba.
2000-2001 Astra arıyorum. 16-17.000 butcem.
GL var CD var Edition var.
Bunlar ne anlama gelir bilemiyorum. Hangisi iyidir, hangisi özellikle aranmalıdır.
Bir tane 2001 GL buldum inceledim hoşuma gitti. Fakat 1.4 motordu.ABS yoktu.
Bir de 2000 ile 2001 lerin koltukları farklı sanırım . Benim bindiğim 2001 ile nette gördüğüm 2000 lerin koltukları farklı. 2000 lerin koltukları çok eski gibi görünüyor.
Biraz bilgiye ihtiyacım var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sevgilerimle.
Serhan
ALDIM
Uzun süren bekleyişlerim ve araştırmalarım sonusu sonunda aradıgımı buldum. Dün Astra'ma kavustum.
2000 Model Astra G Edition HB
85.000 km de. Metalik gümüş. Kazasız boyasız, temiz
Aracı Egem'e götürüp ekspertiz raporu çıkarttırdım almadan once. Nokta boya yok, motor,şanzıman,yürüyen vs çok iyi durumda çıktı. Eski sahibi çok iyi bakmıs.
Araç gerçekten dediğiniz gibi full. yok yokmus
Sunroof, CD player, Yol bilg, 4 hava yastıgı, kapı içi çelik barlar, ön arka sis farları,arac ici telefon kiti vs vs birsürü şey var.. Daha tam bakamadım bile
Yalnız sormak istediğim birşey var;
Vites kolunun ve el freninin körüklerinin derileri kısmen soyulmus, çirkin görünüyorlar. Bunları değiştirmek mümkün mü acaba; Veya baska bir çözümü var mı ki?
Yorumlar için herkese tesekkurler..Alım sürecinde gercekten yazdıklarınız çok faydalı oldu. İyi ki 1.4 ü almamısım

Arkadaslar Merhaba.
2000-2001 Astra arıyorum. 16-17.000 butcem.
GL var CD var Edition var.
Bunlar ne anlama gelir bilemiyorum. Hangisi iyidir, hangisi özellikle aranmalıdır.
Bir tane 2001 GL buldum inceledim hoşuma gitti. Fakat 1.4 motordu.ABS yoktu.
Bir de 2000 ile 2001 lerin koltukları farklı sanırım . Benim bindiğim 2001 ile nette gördüğüm 2000 lerin koltukları farklı. 2000 lerin koltukları çok eski gibi görünüyor.
Biraz bilgiye ihtiyacım var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sevgilerimle.
Serhan
ALDIM

Uzun süren bekleyişlerim ve araştırmalarım sonusu sonunda aradıgımı buldum. Dün Astra'ma kavustum.
2000 Model Astra G Edition HB
85.000 km de. Metalik gümüş. Kazasız boyasız, temiz

Aracı Egem'e götürüp ekspertiz raporu çıkarttırdım almadan once. Nokta boya yok, motor,şanzıman,yürüyen vs çok iyi durumda çıktı. Eski sahibi çok iyi bakmıs.
Araç gerçekten dediğiniz gibi full. yok yokmus
Sunroof, CD player, Yol bilg, 4 hava yastıgı, kapı içi çelik barlar, ön arka sis farları,arac ici telefon kiti vs vs birsürü şey var.. Daha tam bakamadım bile

Yalnız sormak istediğim birşey var;
Vites kolunun ve el freninin körüklerinin derileri kısmen soyulmus, çirkin görünüyorlar. Bunları değiştirmek mümkün mü acaba; Veya baska bir çözümü var mı ki?
Yorumlar için herkese tesekkurler..Alım sürecinde gercekten yazdıklarınız çok faydalı oldu. İyi ki 1.4 ü almamısım

Son düzenleme: