Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 1.3 dte sport beyaz aracımı aldım. merak ettiğim bazı konular var acaba aracım hangi ülkede üretilmiştir,nerden anlıyoruz?
Aracımızın şase numarasında ki 11.karakter üretildiği fabrika kodudur.Örnek: W0LPF6EA2C1000000. Kırmızıyla yazılı karakter üretilen fabrikayı gösterir.Bu kodlar şunlardır.
1 = Rüsselsheim, Germany
2 = Bochum, Germany
3 = St. Petersburg, Russia
8 = Ellesmere Port, United Kingdom
G = Gliwice, Poland
Üretim yapılan fabrika ile kalitenin değişeceğini düşünmüyorum.Sonuçta araçlar Almanya da habgi testten geçiyorsa Polonya da İngiltere de aynı testten geçiyor.Kullanılan malzemeler de aynı olduğuna göre farklılık olacağını sannmıyorum.Şimdi bazı arkadaşlar işçilik kalitesi filan diyebilirler ama sonuçta yapılan testlerin hepsi aynı olduğu için ben farklılık göstereceğini sanmıyorum.Şahsi görüşümdür.
belli standatlarda üretilen ve aynı tesis özelliklerinde yapılan bira araçtır parça kalitesinde veya yapısında değişiklik olacağını sanmıyorum benim için üretim yeri çokta önemli değil,,,