Astra alacağım yardım lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blackium

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün bir plazada Astra H Enjoy 04 model bir araç buldum. Hatasız boya değişen yok metalik gri ilk sahibinden 66.000 de. Fakat araçta jantlar plastik kapaklı ve 60.000 bakımı yapılmamış servise soktuğumda tek rot başlarında boşluk olduğu ve ön takımın incelenmesi gerektiği söylendi. Fiyatta 23.250 son dedi.. Ek olarakta plakası 06ya değiştireceğim. Bu durumda alaşım jant bulmam gerek bide sizce fiyat uygun mudur?

Yada bekleyip bir g kasa mı alsam elegance?

Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler...

Ben olsam yazın bıtmesını beklerım cunku 04 H kasalar gecen yaza kadar 20 yada 21 tl kadar felandı .

bence 22 22.5 iyi gibi

Yaz'a Göre Uygun Bır Fıyat.

izmirin opel piyasası yüksek,ankaranın bilmiyorum ama istanbula göre fiyat yüksek 04 model astra ancak 21-21,5 eder.araç benzinliyse lpg taktırmak gerekir diye düşünüyorum üstünede jantta yok arabada fiyat bu durumda 20-20,5 lara kadar düşer,benim fikrim bu arkadaşım.

iyi güzel de enjoy modelleri alaşımlı janttır. kapak olan jantlar essentia modelinde var.ama siz zevkininze göre değiştircekseniz o ayrı.

2004 enjoylarda jantsız gelenler vardı türkiyeye,sonradan standart oldu

bencede bekle bıraz ama astra g ıstıyosan bende var bıtane 2001 model elgence 118 bınde araba.comda bakabılırsın 35 kfs 98

Öncelikle hepinizin yorumuna çok teşekkür ediyorum. Peki sizce ne yapmalıyım? Araç bulamıyorum 1-2 hafta içerisinde araç almalıyım. Fiyatlar uç seviyede uygun fiyatlardaki arabalarda ertesi gün satılıyor peynir ekmek gibi... :(

2004 enjoylarda jantsız gelenler vardı türkiyeye,sonradan standart oldu
evet spor pakette alaşım jant geliyordu diye biliyorum 04 modellerin bazılarında. Dediğiniz gibi sonradan standart olmuş.

bencede bekle bıraz ama astra g ıstıyosan bende var bıtane 2001 model elgence 118 bınde araba.comda bakabılırsın 35 kfs 98
çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin adına :rolleyes: izmirden aracı getirmem çok zor ankaraya istanbul ankara bakınıyorum..

Geri