astra alacağım bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İLHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir 2005 astra enjoy tiptronik arac var cok temiz görünüyor
sahibi bayan, kocasıyla görüştüm arac 55000 km tüm bakımları yapılmış muhayenesi 2010 kadar yeni versiyon program yükletim arac güncel diyor.

şimdi dikkat etmem gereken ney tiptronik için konuşuyorum.
acıkcası tipronik alınırmı alınmazmı.

bence triptonıc alma bende istiyordum ama sorun çıkarma olasılığı yüksek....

yeni versiyon program yükletim arac güncel diyor.

Bu yeni versiyon program dediğiniz 2004 astara G lerede yükleniyormu eğer yükleniyorsa faydası nedir açıklayan olursa iyi olur..:)

triptonic düzgün kullandınmı orta vadede sorun çıkarmaz. tam otomatikler kadar da uzun ömürlü ve dayanıklı olmadığıda kesin. ama tamiri tam otomatiklerden daha kolay ve ucuz.

arkadaşım tiptronik konusunda sorun olmaz sadece senin tercihin önemli...otomatik mi düz mü istiyorsun ona karar ver ama kesinlikle enjoy alma.....iyice araştır aynı paralara veya az farkla elegance bulursun ve grafik bilgi ekranı...dijital klima...far yağmur sensörü hız sabitleme kararan dikiz aynası vb.. kadife koltuklar kol dayama gibi donanımları göz ardı etme bence.!!!!!!

araç içine sindiyse al. Donanım 2.nci planda

İlhan 150 hp den sonra Astra seni nasıl kesecek ? Biraz daha kuvvetlisini bulsan mesela 1.9 cdti vectra veya 2.0 turbo benzinli nasıl olur?

Selamlar

easytronik deil mi yha şu triptronik dediğiniz? benim bildiğim opel easytronik dio. arkadaşımın corsasında vardı easytronik sorun çıkarrtı sattı. Bence araç ya otomatik olmalı ya düz insan iki kişilikli olabilirmi sonuçta arabanında bir beyini var diimii :)

astra g lerde olan düz otomatikten şaşma..
200,000 e geldi daha tık yok..!

bence ikinci elleri gidip opel bayilerinden al çok ucuz fiyata ve servis garantili veriyorlar birşey olursa servisin garantisi var en azından
tercih yine sana bağlı

Geri