Astra 2.0 Tdi Önerileriniz

valla ben ilk defa gördüm...yinede sen bilirsin hayırlısı olsun...

Arabanın teknik verileri aşağıdaki gibi.Bence mevcutta 100 Hp olan araca chip-tuning de yaptırırsan hiç motoru yormadan 120 HP de alırsın ki gayet güzel olur.Ancak varlığından sayende haberim olan bir araç, daha önce hiç duymamıştım.Bence herhangi bir arıza durumunda parça tedariği konusunda problem yaşayabilirsin...

http://motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=17008&make=Opel

Umarız memnun kalırsınız sayenizde bizde aracı tanımış oluruz...Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan esirgesin...

Astra G sahibi olduğum için biliyorum bu aracı çok kişininde bildiğini tahmin ediyordum ilginç oldu 1.7 DTİ dan bayağı gördüm 2.0 DTİ tek tük var piyasada

Firmanın diğer ülkeler için yaptığı bir araç, normalde Türkiye'ye gelmediğiiçin pek bilinmiyor. DOHC 16 v 100 hp' 230 Nm

vazgeçtim

Konu başlığını ekleyen bendim..ancak almaktan vazgeçtim...Aracın fiyatı 18 bin ytl idi..sahibi tanıdık olduğu ve kazasız olduğunu söylediği için emin olmasamda büyük bi arızası olmadığını düşündüm kaza vb. Sonradan öğrendimki araç kaza yapmış..Kısmet..:rolleyes: :rolleyes:

bunun 2.2 dti larıda war 2.0 dti olanı çok yakın zamanda görmüştüm bu arada pek bi fark yok yanlız

Geri