astra 1.6 elegance sw direksiyon arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ser_fay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ser_fay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aradaslar asagidaki konu baslaginda ariza yazmadigim icin kimse cevap vermiyor diye dusundugum icin tekrar actim yoneticiler kusura bakmasin. asagidaki konuyu silebilirsiniz tekrar ozur
direksiyon pompasi devreye girmiyor direksiyonum cok sert onceleri bazen
calisiyordu bazen calismiyordu fakat artik sadece motor isindigi durumlarda
dogal olarak pompayida isittigi icin istop edip tekrar calistirdigimda
devreye giriyor sizce sorun ne olabilir ve bu arizayi gidermek bize neye mal
olur bir fikir rica edecegim yada tamir sansi varmi ?

Tamiri olur elbet ama
Bunlar teknik konular açıp araca bakmadan şundandır şukadar masrafın olur diye bişey denmez.
Direksiyon hidrolik yagın tammı.?

direksiyon hidroliği galipa siyah plastik kutuda peki kutuda yağ seviye işareti göremedim kapağa kadar dolu olması mı gerekiyor. benimki kapaktan bayağı aşağıda bir seviyede.

konuyu acan arkadasın aracı astra g yanı hem elektrıklı hemde yaglı dıreksıyon yanlıs bılgı vermeyelım... "appileh" nıcklı uyemızın ekledıgı fotograf yanlıs.
soruna gelınce bakılması gerek sarj dınamosundan tesısattan akuden olabılır

konuyu acan arkadasın aracı astra g yanı hem elektrıklı hemde yaglı dıreksıyon yanlıs bılgı vermeyelım... "appileh" nıcklı uyemızın ekledıgı fotograf yanlıs.
soruna gelınce bakılması gerek sarj dınamosundan tesısattan akuden olabılır

evet hem elektirik hem hidrolik hidrolik yagi tamam akuyu olctum 12.5 yani normal sarj dinamosunda benim yapabilecegim bir kontrol varmi acaba ? birde pompa deposunun altindaki kutuda cok yaglanmis distan icine yag girmis ve bu arizaya sebeb olmus olabilirmi diye dusunuyorum motor isindiginda ve direksiyon pompasini biraz isittigi zaman duzeliyor cunku.

Geri