astra 1.6 115hp lpg tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hecktoor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senede 20 000 km yaparsan ve de çok geziyorum dersen o zaman iyice düşün ve bir defa taktıracağın için kalitelisini tak 6 ay- 1 seneye gitmeden amorti eder fazla hesp yapıpta kafanı karştırma çok gezebiliyorsan aracınlan diyeceğimyok taktır, daha önceki aracım ford focustu uzun yolada gittim az kullandım vs. ama hiç bulaşmadım lpg ye uğraşmak istemedim lpg len, param oldu gezdim olmadı gezmedim ustayada fazla gitmedim, benzine fazla da ödediğim oldu ama lpg takıpta ustaya gidenleri çok duydum, lpg taktırırsan ilk usta önemli sonra lpg de işçilik çok önemli, arkadaşım hayırlısı ve işlerinin gönlünce olması dileğiyle, saygılar..

landirenzo yağlamalı sistem öneriyoruz şehir içi yakıtı lpg de 23 24 kuruş şehir dışı 17 18 kuruş tur.

bende de astra g var aracımın eski sahibi lovato taktırmıs 105 binde 160 bine kadar o bindi 20 kmdir de ben biniyorum araç 180binde şu anda normal rutin filtre değişimi dışında bi masraf yapılmadı araca. filtreni zamanında değiştikten sonra da bi arıza kolay kolay cıkmaz aten tabiki montajı düzgün ise

eski aracım astra G de Atiker vardı yaklaşık 4 sene bindim hiç sıkıntı yaşamadım, Şimdi corollaya 1 hafta önce aynı ustaya BRC taktırdım inşaallah bunda da bi sıkıntı yaşamam. Bence bundan sonra kaç km de amorti ederiz diye hesap yapmak yerine , arabayı 2.000 tl pahalıya aldım diye düşünüp yakıdı düşük diye mutlu olmak lazım.

Geri