astra 1.3 cdti triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu arabanın triger kayışı zincirli sistem zannedersem..peki değiştirmek gerekiyor mu? masraf çıkarıyor mu ileride...

evet zincirli,ben uzun ömürlü olduğunu ve değişimine gerek olmadığını duymuştum(yanlızca duyum gerçekliği tartışmaya açıktır)

zincir kirmadikca degistirmene luzum yok dostum,insallahta kirmazsin yani ;)

corsa cdtilerde öyle sanırım

birsonrakı motor yapılacagı zaman degısir..

Uzun ömürlü olur işte ben 325i bmw nin triger kayışını koparmıştım sene 1996 da 700Dm mal olmuştu...

rütuş

cevaplar inanılmaz hızlı :)
yetkili servis soruları bu hızda cevaplayamazdı...bir soru daha
daha önce serviste rütuş yaptıran var mı? maliyeti yaklaşık ne kadar?
bir kaç ufak çizk ve bir iki ufak taş çarpması o kadar ama sakaryada metal çabuk paslanıyor...teşekkürler şimdiden...(yanlış yere yazdık ama kusura bakmayın)

san' Alıntı:
cevaplar inanılmaz hızlı :)
yetkili servis soruları bu hızda cevaplayamazdı...bir soru daha
daha önce serviste rütuş yaptıran var mı? maliyeti yaklaşık ne kadar?
bir kaç ufak çizk ve bir iki ufak taş çarpması o kadar ama sakaryada metal çabuk paslanıyor...teşekkürler şimdiden...(yanlış yere yazdık ama kusura bakmayın)

yıllık bakım için yetkili servise (Bursa-Neskar) bırakmıştım, dedğin gibi 2-3 yerde çizik ve taş sekmesi vardı.Komple rotuşu ucretsiz yaptılar.Ama mutlaka onceden sorup, ücretsiz olup olmadıgını ogrenmek gerekiyor.

TRiGER Z16XEP TWINPORT

Arkadaşlar selamlar,

1.6 twinport easytronic astra H'ta ben triger kayışı yerine zincir bulunuyor sanıyordum forumda da o şekilde mutabakata varmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Ancak geçen servise gittiğimde 1.6 twinportta usta triger kayış olduğunu zincir olmadığını söyledi. Gerçi bende bakmadım hiç...

Sonuca geleyim ;
1.6 twinport Z16XEP motor ASTRA H triger kayışmı? zincirmi? zincirse bile 60000de zincir hariç takımı değişmek gerekirmi?
Söylediğine göre twinportların 1.2 / 1.7 seçenekleri zincirmiş...???
Teşekkürler...

triger kayışı var!

Geri