astra 1.3 cdti için yağ önerisi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ondercdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra 1.3 cdti için hangi yağı kullanmalıyım yağ değişimi yapacağım....castrol edge 0-30 tam sentetik alacağım uygun mudur acaba??

güncel...

arkadaşlar astra 1.3 cdti için hangi yağı kullanmalıyım yağ değişimi yapacağım....castrol edge 0-30 tam sentetik alacağım uygun mudur acaba??

Selim abi var senin araçtan var onda da. 5w40 veya 5w30 kullanmayı tavsiye ediyor. Bizim motorlarda hemen hemen aynı sanırım. Bende 5w40 alacağım.

Castrol edge 5w40 Turbo Diesel... Bundan alacağım...

0w-30, 0w40,5w-30,5w40 yağlarından herhangi birisi konulabilir..bu konuda açılmış başlıklar var ..inceleyebilirsiniz..ben de 0w-30 var..castrolün sitesinde bu öneriliyor zaten..tam sentetik..mobilde olabilir...yalnız 5w-40 turbo dieseli vw için olması lazım...

Benim araç için de castrol 5w 40 edge i öneriyor...

yaa arkdaşlar bi dünya astra cdtı yağ seçimi ile ilgili konu var forumda arattırırsanız çıkar

0-40 mobil1 gerisi hikaye demeyim kızıcaklar:))))

ewt forumda bir dünya konu var inceledim ama hep ayrı yağ tavsiyesinde bulunulmuş kafam karıştı..vectra varken 10-40w tamamdı ama buna ne koyarsak oluyor galiba. Castrol 0-30 veya mobil1 0-40 almayı düşünüyorum sorun yok dimi?? hangisini alsam olur??

ya birde millet 1.3 cdti eleştiriyor ya hiç anlamam...

bundan önce vectra kullanıyordum ok araç basınca gidiyordu ama dünyanın vergisini ve yakıt parasını veiyorduk astrada hiç fena değil vergisi az modeli yüksek daha ne olsun işte yaa...her şey bir arada olunca fiyatta ona göre oluyor...hem çok gitsin hem hiç yakmasın var mı böyle bir şey...

Geri