astra 1.3 cdti cekis duzensizligi hakkinda!

omeryukksel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaslar.aracimda turbo ile ilgili sIkıntım var.yolda 3.viteste giderken birden bire gaz kesiyor ve turbo devreden cikiyor.3000 devire sabitliyor gaz pedalina sonuna kadar basmama ragmen 3000 deviri gecmiyor.stop edip bi muddet bekleyince duzeliyor sonra tekrar turbo devreden cikiyor.turbo selenoid valfi yeni degisti.dpf filtreler temizlendi aradan iki ay sonra yine basladi bu durum.neden acaba?

manifolt basıncı temizleyin birde debimetreyi soketini çekin deneyin

Ben yapabilirmitim o islemleri.lifte kaldirmadan yapilabilir mi.o soket tam olarak nerede acaba?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:16 ----------

Birde gecenlerde sizin dediginiz su ariza kodu okuma isini yapmaya calistim kontagi acip frene geza sonuna kadar bastim ekranda sadece km yazio hicbi degisiklik olmuyor neden acaba

http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/103542-araba-gitmiyor-devir-gostergesi-yukselmiyor-2.html
debimetrede hava filitresinden gelen kalın plastik hortum üzeri parça
arıza koduna gelince yoksa vermez varsa fren gaz tam basık iken kontağı çevireceksiniz bekleyeceksiniz bir iki saniye sonra rakamlar gösterir (motor çalışmayacak şekilde kontak çevirilicek
5WK9150Z.png

Tesekkur ederim bi bakicam sonucu soylicem size.aracta ariza lambasi yaniyor.ama sadece kontagi acinca yaniyor calistirinca sonuyor.onceden hic yanmiyordu o lamba.kontak acik ama calismasken fren gaz bekledim bise gostermedi.o isigin caliadan once yanmasi normal mi? Yoksa bi ariza kaydetmis mi?bide bu debimetrenin fisini cekip takayimmi yoksa cekilimi kalicak? Bu ariza kodu verirmi cikarinca?

Partikul filtresi kurum baglamistir. Ayni sorun iki kere basima geldi.

Partikul filtryi temizletmistim yeni.baska servise sorduk ecn 10807 hata kodu verdi.yine selenoid valfi Ariza vermis.yaptirdigim yere goturucem yine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri