astra 1.3 cdti almayı düşünüyorumm!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gandalf' Alıntı:
bence 1.3 alma, ben memnun değilim hem çok yakıyor hemde çok hantal 1.7 al bence.
fazla yakmaması gerek.ne kadar yakıyorsun

haluk' Alıntı:
fazla yakmaması gerek.ne kadar yakıyorsun

Astra 1.3 CDTI bence fazla yakıyor Dolu bir depo ile Şehir içi (Ankara), 600 km zor yapıyorum. hantallığı da cabası.

bi arkadaşımız 600km gidiyorum demiş astra ile ozaman çok kötü ben vectrayla şehir içi dahil 800 gidiyorum şehir dışında ise sabitlediğimde çok az yakıyo başka marka düşünürsen dizel megane tavsiye ederim:D performansı süper bi araç

yeni 307 hdi 10 numara...astra cdti dan her bakımdan üstün

performansı ii olabilir ama kesinlikle kaliteli bi araç deil!bi tanıdığım 1.6 hdi aldı sıfır aylarca servisten çıkmadı araç!eksostan simsiyah duman!servisler kesemedi!enjeksiyon vs. felan hep deiştirdiler!bi tanıdığımdada 1.4 hdi var!zaten 1.4 üne hiç yanaşmam 8 subaplı!yaramaz yani!yürümüyoo!iç ve dış aksamdada malzeme ve işçilik kalitesi astraya göre çok düşük!

hasang' Alıntı:
sakın arkadaşa uyupta 307 hdi alma!performansı ii olabilir ama kesinlikle kaliteli bi araç deil!bi tanıdığım 1.6 hdi aldı sıfır aylarca servisten çıkmadı araç!eksostan simsiyah duman!servisler kesemedi!enjeksiyon vs. felan hep deiştirdiler!bi tanıdığımdada 1.4 hdi var!zaten 1.4 üne hiç yanaşma 8 subaplı!yaramaz yani!yürümüyoo!iç ve dış aksamdada malzeme ve işçilik kalitesi astraya göre çok düşük!

:good:

yeni 307 :good: :good: :cool:

astra cdti'ın malzme kalitesine lafım yok, sözüm 1.3 cdti bu kasayı taşımıyo , kalkışı çok kötü sanki arkada beton bir blok çekiyorsunuz, çok yakıyo, yoksa iç malzeme kaporta kalitesi vs çok iyi.

arkadaşlar çok saolun!performansını mehmet usta ayarlar!performans açısından sıkıntım yok!temiz bi 1.3 lazım bana gümüş gri felan hani fena deil!varsa satan arkadaş kontak kuralım!

Geri