astra 1.3 cdti almayı düşünüyorumm!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inş. saolasın!

Al valla ben çok memnunum

bence 1.3 alma, ben memnun değilim hem çok yakıyor hemde çok hantal 1.7 al bence.

ne diyim istediğin gibi bi araç bulursun inş. ama 1.3 ün motor teknolojisi 1.7 nin kinin çok üzerinde ;)

ne gibi ben bilmiyorumda sonuçta 2 side cdti ve 1.3 daha üstün demişsin

saolun arkadalar!karar verdim 1.3 cdti arıyorum!enyoj,cosmo veya elegans!corsayla takasda edebilirim!

gandalf' Alıntı:
bence 1.3 alma, ben memnun değilim hem çok yakıyor hemde çok hantal 1.7 al bence.
Sadece gülünür bu söylediğine 1.3 ve 1.7 yi uzun zaman kullanmıs birisi olarak söyleyebilirimki 1.3 cdti heryönden üstün 1.7 ye göre

1.3 daha seri daha sessiz yakıtı hemen hemen aynı verigis cok az 1.7 kesinlikle 1.3 le karşılaştırılamaz 1.3 doğru tercih

Kesinlikle 1.7 cdti 100 hp derim,o kasanın hakkı 1.7 ,ama oda 5 ileri uzun yolda kullanmaycaksan sorun yaratmaz.Spor pakette yol bilgisayarı +çelik jant + sis farları vardı bir zamanlar belki simdi değişmiş olabilir.

1.3 alacaksan cosmo gibi konfora o motor az gelir, enjoy ideal... çünkü 1.3 motor bi zaman sonra bayıyor, elinden çıkarasın geliyor. yani 1.3 alacaksan konfor arama

Ghostbuster' Alıntı:
Sadece gülünür bu söylediğine 1.3 ve 1.7 yi uzun zaman kullanmıs birisi olarak söyleyebilirimki 1.3 cdti heryönden üstün 1.7 ye göre

1.3 daha seri daha sessiz yakıtı hemen hemen aynı verigis cok az 1.7 kesinlikle 1.3 le karşılaştırılamaz 1.3 doğru tercih

Corsa için doğru olabilir, ama Astra 1240kg civarı ve 1.3 o kasayı taşımakta zorlu çekiyor. Hele şehir içi dur kalkları bir ızdırap 1. viteste araç yarinden kalkmıyor.

opelin her modeli güzell

Geri