Astım,Kalp Büyümesi Ve Bronşit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARkadaşlar nacizane bir tavsiye olarak görebilirsiniz umarım, tıp la ilgili forumlarda burada aynı sorundan şikayetçi arkadaşlar üye olup tek bir başlık altında tek tek sorunlarını anlatarak o tip forumlara üye olan tıpçılardan fikir alabilirler kanısındayım.Belki buda sizlere yardımcı olabilir.

Keşke konu hakkında bilgim olsada paylaşsam ama sadece geçmiş olsun diyebiliyorum.:(

ARkadaşlar nacizane bir tavsiye olarak görebilirsiniz umarım, tıp la ilgili forumlarda burada aynı sorundan şikayetçi arkadaşlar üye olup tek bir başlık altında tek tek sorunlarını anlatarak o tip forumlara üye olan tıpçılardan fikir alabilirler kanısındayım.Belki buda sizlere yardımcı olabilir.

Evet,yarın bir kaç tıp forumuna açacağım konuyu..

Keşke konu hakkında bilgim olsada paylaşsam ama sadece geçmiş olsun diyebiliyorum.:(

Teşekkürler...

geçmiş olsun.. :(

ALLAH acil sifalar versin yardımcı olabileceğimiz bi konu değil healde ama bursadaysan medikal park ve acıbademe bi gidin isterseniz doktorları gerçekten çok kaliteli medikal park ssk lıya falan bakıyodu acıbademi bilmem ama en azından bilgi edinirsiniz daha iyi devletten pek bişi alacağınızı sanmıyorum. ;)

ALLAH acil sifalar versin yardımcı olabileceğimiz bi konu değil healde ama bursadaysan medikal park ve acıbademe bi gidin isterseniz doktorları gerçekten çok kaliteli medikal park ssk lıya falan bakıyodu acıbademi bilmem ama en azından bilgi edinirsiniz daha iyi devletten pek bişi alacağınızı sanmıyorum. ;)
acıbademe gitmek en mantıklısı bence de...;)

Teşekkürler.

Acıbadem'e götürmeyi düşünüyoruz,bakalım araştırmaya devam ediyorum. Teşekkürler.

acıbademe gitmek en mantıklısı bence de...;)

Teşekkürler abi,bakalım..

Çok geçmiş olsun kardeşim Acil şifalar :(

Öncelikle çok geçmiş olsun , Astım ve bronşit için benimde çok fazla bilgim yok ama Ankara Güven Hastanesini tavsite ederim Annemin kalp ve damar operasyonları orada yapıldı gayette memnun kaldık ama Arkadaşımızın söylediği gibi GATA 'da da çok iyi doktorlar. Allah Annene şifa , sizlere güç versin çünkü kolay bir süreç değil

Opel Mania ; benim babamda da kronik astim var.Bu hastaliktan tamamen kurtulma sansi yok hastanin fakat omur boyu kullanacagi ilaclarla ve dikkat edecegi asiri soguk/siack yerlerde bulunma,nemsiz kuru ortamlardan uzak durma,yorulmasini engelleme,polen vs gibi alerjenlerden uzak durmasiyla bir nebzede olsa kendini uzak tutacaktir sikayetlerinden.Zaten sikayetlerde genelde mevsim gecislerinin oldugu donemlerde sabaha karsi olmaktadir.
Babamda hastaligi ilk anladigimiz zamanlarda cok nefes alma sorunu yasamisti fakat su anda herhangi bir sorunu yok.Onunla yasamayi ogrendi artik.
Bu hastalikta en ama en onemli nokta sigara ve dumani!!!
Ayrica surekli ve degismeyen bir doktor kontrolunde olmak.Yani doktorun hastanin en ufak degisikligini bilmesi de cok onemli.Mesela grip ve benzeri hastaliklar astimi tetikledigi icin hemen hemen her sonbaharda mutlaka grip asisi olmali hasta.
Bunlar su anda aklima gelenler.Gecmis olsun.

Geri