Astım,Kalp Büyümesi Ve Bronşit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı durum benim annemde de var 8 yıldır akdeniz üniversitesi gögüs hastalık Ana bilim dalında prof dr tülay özdemir hocamın hastası olarak takip eidliyoyo zaman zaman sıkışmaları oluyo hastenede bir kaç gün yatarak tedavi ediliyor. genel durumu normal sürekli kullandıgı ilaçlar var ara ara da öksürük balgam çıkarma ve nefes darlıgı arttıgı zamanlar mecburen bir kür kortizon kullanması gerekiyor. 3-4 ayda bir senede 3 yada 4
defa o zaman artık iyice rahatlıyo. normal yaşamına dönüyo.

bu iş normal hastanelerde olmuyo malesef mutlaka gögüs hastalıkları anabilim dalı olan bir üniversitede mümkünse bölüm başkanından özel ücretli randevu alınmalıki işler hızlı yürüsün.
artı çok sıkışıyosa mutlaka kortizon kullanılması lazım rahatlatmak için hastayı..
çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin.

Annemde de var aynısı. geçen ay 10 gün yattı. h sonu gene tekrarlamış dün tekrar yatırdık. şu an hastanede... evde yoruluyor stress vs çok etkili... hastane de yatarak istirahat öneriliyor... umarım sizin annenizde bi an önce sağlığına kavuşur... yaşlılık çok zor... üzüntü moral bozuklukları tetikleyici oluyor (bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğinden) ilaç tedavisi yatarak istirahat moral en önemli tedavi metodu...
tekrar geçmiş olsun...

sıkışınca ağıza sıkılan sprey gibi bi ilaç var astım hastaları kullanıyor o işe yaramıyor mu ?

geçmiş olsun...

Yarıyor ama o anlık geçiriyor. Yani kökten çözüm değil maalesef. :(

aynı durum benim annemde de var 8 yıldır akdeniz üniversitesi gögüs hastalık Ana bilim dalında prof dr tülay özdemir hocamın hastası olarak takip eidliyoyo zaman zaman sıkışmaları oluyo hastenede bir kaç gün yatarak tedavi ediliyor. genel durumu normal sürekli kullandıgı ilaçlar var ara ara da öksürük balgam çıkarma ve nefes darlıgı arttıgı zamanlar mecburen bir kür kortizon kullanması gerekiyor. 3-4 ayda bir senede 3 yada 4
defa o zaman artık iyice rahatlıyo. normal yaşamına dönüyo.

bu iş normal hastanelerde olmuyo malesef mutlaka gögüs hastalıkları anabilim dalı olan bir üniversitede mümkünse bölüm başkanından özel ücretli randevu alınmalıki işler hızlı yürüsün.
artı çok sıkışıyosa mutlaka kortizon kullanılması lazım rahatlatmak için hastayı..
çok geçmiş olsun.

Altınoluk'ta Astım Hastanesi kurulmuş kaz dağlarının eteklerinde,oraya götürmeyi düşünüyoruz annemi. Bir de internetten şunu buldum;

http://www.bitkiselmucizeler.net/2009/05/astim-ve-bronsit-icin-sifali-bitkiler.html

Buradaki denilenleri deneyeceğiz,faydası olur inşallah.

Geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin.

Teşekkürler.

Annemde de var aynısı. geçen ay 10 gün yattı. h sonu gene tekrarlamış dün tekrar yatırdık. şu an hastanede... evde yoruluyor stress vs çok etkili... hastane de yatarak istirahat öneriliyor... umarım sizin annenizde bi an önce sağlığına kavuşur... yaşlılık çok zor... üzüntü moral bozuklukları tetikleyici oluyor (bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğinden) ilaç tedavisi yatarak istirahat moral en önemli tedavi metodu...
tekrar geçmiş olsun...

Evet,moral çok önemli bir husus bu hastalıkta. Annem sürekli moralini bozuyor birşeylere,sürekli stres içinde ve sıkıntı yapıyor. Sanırım en büyük tetikleyici neden bu.

gecmiş olsun uludag unıvertesıne gıttınızmı ?

Yok hayır abi,gitmedik henüz.. :/

Bütün yorum yapanlara yorumları için ve iyi dilekleri için teşekkür ederim..

Burak geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Bu konu da bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum :(

arkadaşım öncelikle allah şifalar versin aynı durum bende annemde ve ablamda da var kötü bir durum vessalam allah kimsenin başına vermesin ben koca karı ilaçları yaparak tedevi etmeye çelışıyorum kendimi
1-yeşil çam kozalalaklarıı kaynar suyun içine atarak yrım saat bekletiyorum daha sonra suyu süzerek dolaba atıyorum sabahları aç karnına 1 bardak içiyorum üzerine 2 saat hiç bişe yiyip içmiyorum.
2-mayhoş elma ve mayhoş nar suyu bol bol tüketiyorum.
3-kefir içiyorum bu aralar domuz gribine de iyigeldiği söyleniyor bağışıklık sitemini geliştiriyor.
bunları yaparak ilaç kullanmadan hayatımı devam ettiriyorum.tek sorunup üşütmek yazlıkışlı üşütürsem ilaç kullanıyorum

kardeşim Allah acil şifalar versin..

Burak geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Bu konu da bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum :(

Teşekkürler abi.

arkadaşım öncelikle allah şifalar versin aynı durum bende annemde ve ablamda da var kötü bir durum vessalam allah kimsenin başına vermesin ben koca karı ilaçları yaparak tedevi etmeye çelışıyorum kendimi
1-yeşil çam kozalalaklarıı kaynar suyun içine atarak yrım saat bekletiyorum daha sonra suyu süzerek dolaba atıyorum sabahları aç karnına 1 bardak içiyorum üzerine 2 saat hiç bişe yiyip içmiyorum.
2-mayhoş elma ve mayhoş nar suyu bol bol tüketiyorum.
3-kefir içiyorum bu aralar domuz gribine de iyigeldiği söyleniyor bağışıklık sitemini geliştiriyor.
bunları yaparak ilaç kullanmadan hayatımı devam ettiriyorum.tek sorunup üşütmek yazlıkışlı üşütürsem ilaç kullanıyorum

Bunları bilmiyordum,uygulayacağım hepsini teşekkür ederim..

kardeşim Allah acil şifalar versin..

Allah razı olsun kardeşim..

Geçmiş olsun.
Altın oluğu iyi bulmuşsun. Benim size iki önerim olacaktı,
1.Altınoluk
2.Didim.
Bu iki yerden birisinde devamlı ikamet ederse astım'ından
kurtulur ve rahatlar,tanıdığım çok kişi Didimde devamlı ikamet ile bu iletinden kurtuldu .Belirtiğim bu yerlerde oksijen bol , havada'da nem oranı çok düşük sanayininde olmayışı havanın kirlenmemesinden astımlılar için idaal yerler diyebilirim. Altınolukta kaldığı müddetçe çok rahat olacak tedaviden sonra bursaya dönünce şikayetleri nüks edecek ALLAH yardımcınız olsun.

geçmiş olsun kardesim :(

Geri