- Konuyu Başlatan
hepinize teşekkürler.Allah razı olsun .
sıcaktan pek hazzetmedığım için yüzden sıkıntılı olabilir benim için kıbrıs. 
onun haricinde en kötü askercell mi ne zımbırtı hattını kullancam. baya bir giden ve orda olan arkadaşım varmış yeni keşfettim
onlar vasıtasıyla biraz bilgi sahibi oldum.
bölük bölük zorluk değişiyormuş kıbrısta. aslen nerde rahata ermek isteyen para gözlü astek varsa ordaymış o yüzden kendi egoları yüzünden kısmen askerliği zindan edebiliyorlarmış.
etseler ne olacak 5 ay orda olacağım sıkıntı yok diyorum artık
su sorunu %90 oranında bu boru projesiyle gitmiş sanırım.
birde forumda çağatay erdilmen abi vardı. yardımcı olacak kıbrısta orda yaşadığı için en kötü telefonumu onda bırakırım gider orda telefon hasretimi bitiririm diye düşünüyorum. yoksa hem hatun hemde annem kafayı yer benim
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. göbek vardı kilo orda eritirler diyorlar
gelincede düğüne fit girmiş olurum hem iyi olur

onun haricinde en kötü askercell mi ne zımbırtı hattını kullancam. baya bir giden ve orda olan arkadaşım varmış yeni keşfettim

bölük bölük zorluk değişiyormuş kıbrısta. aslen nerde rahata ermek isteyen para gözlü astek varsa ordaymış o yüzden kendi egoları yüzünden kısmen askerliği zindan edebiliyorlarmış.
etseler ne olacak 5 ay orda olacağım sıkıntı yok diyorum artık

su sorunu %90 oranında bu boru projesiyle gitmiş sanırım.
birde forumda çağatay erdilmen abi vardı. yardımcı olacak kıbrısta orda yaşadığı için en kötü telefonumu onda bırakırım gider orda telefon hasretimi bitiririm diye düşünüyorum. yoksa hem hatun hemde annem kafayı yer benim

Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. göbek vardı kilo orda eritirler diyorlar