Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar Agustos itibariyle askere gidicem aracımı yazlıga acık otopark a bırakmayı düşünüyorum neler yapmam gerek otoparkın bi tarafı binaya diger tarafı bahçenin yeşilliginde üzerini kapatabilecegim bi yer degil branda tavsiyeniz ne olur? yada hiç örtmesem mi kuslar falan pisletirse boyayı yakar. alarm var aktif etmeyi düşünmüyorum kasıma kadar 2 sonrasında da ayda 3 haftada bir çalışıcak bizimkiler gittikçe ilgilenecekler. tavsiyeleriniz neler bu arada dün de lastilerini degiştirdim yola çıkcagımdan dolayı 0 lastik var üzerinde otoparkın zemini beton en az zararla aracımı nasıl koruyabilirim.. şimdiden teşekkür ederim...
Ben 6 ay gittim ölece gitmeden bi yıkattırdım çadırını çektim kış gelince de bizimkiler çadırı açmışlar ara sıra çalıştırmışlar birşey olmadı kapalı garaj imkanın varsa kapalı garaja koy yine ara sıra çalıştırır ailen.