Aşk Nedir Bilen Warsa Anlatsın...???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öff efkarlandım bi bira çakiimde kendime gelirim belki :)

...

Son düzenleme:
aşka gönül vermem aşka inanmam yıllarcaaa boşyereee ağlayıp yanmam.. ehehehe... sesiz çok güzel dimi yanık bi sesim var...

Aşk yaşamak için başkasına muhtaç olmaktır :cry::(

Ask gelmeyecegini bile bile sabahlara kadar beklemektir vefasız sevgiliyi Calmayacak bir telefonun basında uyuya kalmaktır Gidilmeyecek yerlerin yasanmayacak zamanların hayalini kurmaktır Hiç soylenmeyecek sevgi sozlerini ozlemektir Bir dokunusun bir opcugun ugruna bi omru feda etmektir Ayrılıga ve terk edilmeye dair ne kadar sarkı varsa hepsini dinlemek huzunlu melodilere goz yasıyla eslik etmektir Şişede balık olana kadar içmek sonra sızmak sonra huzursuz uykuya dalmak ve gece boyunca defalarca sıcrayarak uyanmaktır AŞK BANA GORE BOYLE BİŞE İŞTE

Ask gelmeyecegini bile bile sabahlara kadar beklemektir vefasız sevgiliyi Calmayacak bir telefonun basında uyuya kalmaktır Gidilmeyecek yerlerin yasanmayacak zamanların hayalini kurmaktır Hiç soylenmeyecek sevgi sozlerini ozlemektir Bir dokunusun bir opcugun ugruna bi omru feda etmektir Ayrılıga ve terk edilmeye dair ne kadar sarkı varsa hepsini dinlemek huzunlu melodilere goz yasıyla eslik etmektir Şişede balık olana kadar içmek sonra sızmak sonra huzursuz uykuya dalmak ve gece boyunca defalarca sıcrayarak uyanmaktır AŞK BANA GORE BOYLE BİŞE İŞTE

aşkı tam olarak anlatanlardan birisinn volkan galiba aşık olmuşsun...ben hala aşk acısı çekiyorum we ne zaman biteceğini bilmiyorum...:(:(

nihatayhan 16gu133

mutlu bir ailedir.

evdeki huzurdur.

selamlar.

karşılıklı olmadıktan we ayıldıktan sonra acıdan başka bi şey değildiirr...:(

Aşk 2 kişi arasındaysa aşktır.Eğer tek kişi bunu yaşıyorsa işkencedir.Eğer 3 kişi yaşıyorsa cinayettir ;);););)

at gözlüğü takmaktır...yani ne sağı ne de solu görememek...

Son düzenleme:
Geri