Aşk Nedir Bilen Warsa Anlatsın...???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sercancım sürekli görüyorum bi yerlerde karşıma çıkıyo diyosun bize anlattıklarını ona da anlattın mı??

artık bizim barışma gibi bi imkanımız yok bende ayrıldı baska biriyle çıktı aldattı benii asla affetmem ben barısma planları yaparken o baskasıyla çıktıı gururum her şeyden önce gelirr :(:(:(

e abicim kasma o zaman daha ne kasıyosun ki zaten hayır gelmez bu saatten sonra kaldır kafanı bak etrafına unutmak için sana yapılanları düşün zaten bi süre sonra aklına gelmez... bende güzin abla gibi oldum hee :) kelin merhemi olsa...

e abicim kasma o zaman daha ne kasıyosun ki zaten hayır gelmez bu saatten sonra kaldır kafanı bak etrafına unutmak için sana yapılanları düşün zaten bi süre sonra aklına gelmez... bende güzin abla gibi oldum hee :) kelin merhemi olsa...

unutamıyorum bi türlü basaramadım özgeyi unutmayı aklımdan bir sn bile çıkmıyoo kii her an her saniye onlayım arabaya bindiğim zaman sanki o yanımda :(:(:( yerine başka birini koymayı denedim olmuyo yeni biriyle çıkmaya basladım ama sevgilimiyiz arkadaşmıyız belli deil sırf o msn yazdığı için bende yazdım adını msn özgeden intikam almaya çalışıyorum aynı okuldan biriyle çıkıyorum ama nafilee kimseyi koyamıyorum yerineee :(:(:(:(

2 aydır hiç bitmiyo bu aşk acısı sürekli canımı acıtıyo nası geçecek bilmiyorum... :(:( sürekli görüyorum bi yerlerde karşıma cıkıyoo daha kötü oluyorum :(:(
çivi çiviyi söker başka uğraşlar bulmak gerek. Birde Aşk kavuşunca biten bişey kavuşsaydın birzaman sonra bitecekti senin için sıredan olacaktı daimi olan SEVGİ gerisini boşver.

anlamıyorum kii bende mi bi sorun warr unutamıyorum yaaa çewremdeki herkes az çok aşk acısı çekti unuttular ben unutamıyorum sanki dünyada ondan başka kız yok basşka hiç kimseye bakamıyorum... :(:(

sercancım ben seni oki ye havale edim o zaman güzellikle değilse zorla vazgeçirir o seni sen merak etme:) şaka bi yana allah kolaylık versin unutursun diyorum ama o kadar kolay değil...

sercancım ben seni oki ye havale edim o zaman güzellikle değilse zorla vazgeçirir o seni sen merak etme:) şaka bi yana allah kolaylık versin unutursun diyorum ama o kadar kolay değil...

oktay abii az dinlemedi derdimi saolsun :D ya bi unuta bilsem yeni bir sayfa açsam her şey çok güzel olcak ama :(:(:(

aşka ınanma aşksız da kalma

Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu. :) ama bn seviyorum o ayrı mesele

Geri