aşırı buğu neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
havalar soguyalı berı camlar aşırı bugu yapıyor.herkesın aracı garajda pırıl pırıl dururken benımkının bugudan ıcı gorunmuyor.calıstırdıktan sonrada klıma acmadan asla kaybolmuyor.klıma bıle yetmıyor.el ıle sılıyorum. sımdıye kadar bu sorun olmuyordu.bu sene neden oldu bu. bırde camlara gıden hava delıklerınden hava gelmedıgını gordum.bayagı uflemesı gerekmıyormuydu on camın hava kanalının.tesekkurler.

Yeterli derece hava gelmediği için olabilir. Bugu açarken ic sirkülasyon tusunu aktif yapın birde öyle deneyin. En kötü ihtimal ise araciniza bi şekilde su giriyor ve oda sicakta ( garaj veya arabadan ciktiktan sonraki isi) buğu yapıyor olabilir.

güneşte bırakın hafifte camı aralayın bi içindeki nem gitsin aracın... ön cama yönlendirdiğinizde sıcağı açın. üfleme performansı düşükse polen filtresi tıkanmış olabilir...

bağaj havalandırmalarına bakın. kalorifer musluğundan damlatıyorsa olabilir. ön cam değiştiyse olabilir.

bağaj havalandırmalarına bakın. kalorifer musluğundan damlatıyorsa olabilir. ön cam değiştiyse olabilir.
evet yazın ön cam degıstı. yetkılı servıste yaptırmıstım..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:19 ----------

ne yapmalıyım.

Merhaba polen filtresini değistirin..

Selamlar, benim de benzer bir sorunum vardı. Bugün klimacıya gittim, iç sirkülasyon açık kalmış. Şu anda mis gibi oldu.

Aracın bir yerden su almıyorsa eğer mutlaka havalandırmanın iç sirkülasyonda takılı kalmıştır..

Ben de iç sirkülasyon diyor ve arkadaşlara katılıyorum.

Geri