artık son noktayı koyalım

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bayadır hava fılıtresi ve yay ile ilğili konuları okuyorum ancak bende ikisini taktırma konusunda halen kararsızım yay takınca ön takımların dagılacagını soyluyorlar ancak gecen gun honda servısıne gıden bı arkadasıma servıstekı usta sorun cıkmaz demıs yay takınca yanı kullanan arkadaslar varsa nasıl memnunlarmı malum turkıye yolları 2. olarakta hava fılıtresi benzin anlamında nasıl olur yanı artıs olurmu bıde tup taktırma ıhtımalım var tup ıle hava fılıtresi nasıl olur.şimdiden yorumlar için sagolun

Ben de hava filtresi düşünüyorum, bu yüzden yorumları merakla bekliyor olacağım. Benzin yakmasını arttırmaz diye düşünüyorum. Sonuçta hava filtresinin amacı daha cok hava girmesini sağlamaksa benzinin daha iyi yanacağı anlamına gelir, bu da az da olsa performans artışı demektir. Vectrasında Green filtre kullanan arkadaşım özellikle ilk kalkışta hissdilir bir performans artışı olduğunu söylemişti.

kimse yorum yazmamıs:sorry:

yay haliyle ön takımın erken dökülmesine sebep olur!tabi erken dediysekk 10000 km de felan deil yanii!ben ince yanak lastik taktımm195-45-16 bide eıbach yay arabanın yürüyen aksamı sertleşmiş olsada 50000 km yaptımm!maaşallah henüz tıkk demedii!anahtar bile değmedii!geçen lifte kaldırdımm ön takım şahanee!hiç bi sorun yokk!hava filitresi uygulaması lpg taktığınızda sorun çıkartmazz!

acik hava filtreleri Türkiye'de yasal mi?

Geri