Kadir ALLAH mesut etsin,bir yastıkta kocatsın...sonsuz mutluluklar dilerim kardeşim düğününde oradayız ALLAH izin verirse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim. amin inşallah sizlerde bu güzel günü yaşarsınız.Allah mesut mutlu etsin, darısı bize.
teşekkür ederim kardeşim. saolasınhayırlı ugurlu olsun abi.Allah bir yastıkta kocatsın..![]()
başkanım valla bana bu soruyu sormadıkları için direk kabul etmiş sayıldımSon kararın mı??? bak hala zamanın var
İnşallah bu mutlu gününde yanında olacağız.
teşekkür ederim.allah mesud etsin mutluluklar dilerim...
opelim düğününde çay molasıayne öle benim evle karşı karşıya düğüne gelenleri çaya beklerim
teşekkür ederim. umarım birgün tanışırızben sizi tanımıyorum henüz ama mutluluklar dilemek isterim![]()
teşekkür ederim. gelin arabası net değil ama büyük bi ölçüde impreza sti olacakmutluluklar dilerim..
gelin arabası ne olacak![]()
teşekkürler amin.ALLAH mesud etsin mutluluklar.. darısı bekar abilerimizin başına![]()
amin teşekkürlerallah mesud etsinallah ayırmasın
)
saolasın sercancım. senin davetiyende duruyo bendehayırlı olsun kadir abi allah mesut etsin darısı başıma![]()
![]()
teşekkür ederim abicim. inşallah gelirsin.Hayırlı olsun Kadir.Allah bir yastıkta kocatsın.Gelmeye çalışacağız.
teşekkürlerAllah mesut etsin.Mutluluklar...
teşekkür ederim.Allah Mesut Etsin ,Mutluluklar dilerim.....
abicim saolasın. inşallah abi bi aksilik vs.. olmazda yanımda olursunuz.Kadir ALLAH mesut etsin,bir yastıkta kocatsın...sonsuz mutluluklar dilerim kardeşim düğününde oradayız ALLAH izin verirse...
Kadiiiiiirrr yapma be canım kardeşim bir başıma bırakma benii
Şaka bir yana Allah mesut ve bahtiyar etsin , mutlu ve huzurlu bir hayat sürersizin inşallah Hayırlı uğurlu olsun![]()
amin meliihayırlı ugurlu olsun darısı basımıza![]()