Artık Benim Bir İşim Yok :(

Opel's Driver

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar ;

Bugün Çalıştığım Kurumsal bir giyim şirketinden Bölge Müdürü ile girdiğim tartışma sonucu istifa ederek ayrıldım. Ya Adamı boğazlayacaktım ya da işten ayrılacaktım ben 2.sini tercih ettim. Bu adam Bana Telefonda Sen orda boşa duruyosun aldığın parayı haketmiyosun vb gibi aşağılayıcı sözler sarfetti. Bende Dayanamayıp İstifayı çarpıp çıktım.

Şimdi ben bu adama manevi tazminat davası açayım mı açmayayım mı ? İşimdende oldum. Ne Yapacağım Bilmiyorum :( :(

Öncelikle geçmiş olsun her işte bir hayır vardır derler. Ama keşke biraz mantıklı düşünse idin.

Sakinleşince anladım ama iş işten geçti.Eğer İstifa etmeseydim Adamla başım belaya girecekti ki somut bir şuçum yok , işler kötü ciro yok vb olayları bana empoze etmeye çalıştı.

Bakalım artık yeni iş arayışına gireceğim.Hakkımda Hayırlısı :(

Kaç yıldır aynı iş yerinde çalışmaktasın?

geçmiş olsun... özel sektörün kötü yanı işte... geçmişe bakma bence artık yapsamıydım yapmasamıydım boş ver bunları... geleceğe bakacaksın... hayırlısı olsun...

Tüh ya tazminat hakkın vs de olurdu kendin istifa etmese idin. :(

nadir abi istifa eden adam o bezdirme politikasını uygulayamıyor işte...yoksa yeri gelir müdür de olur şefte...şerefzilikleri yanına kalsın...
bende aynı sebeple ayrıldım bilirim nasıl olduğunu...

Manevi tazminat davası açmak bana göre yararlı olmaz....Sürer gider.... Zaten istifa etmişsin...Kovulmamışsın ki ....Geçmiş olsun

Özel Sektör böyle yapacak birşey yok malesef. Ben azından dedim bana sarfettiği onur kırıcı sözlerin hesabını sorabilir miyim diye ama uzar gider bence de. Olay daha sıcak bir olay bende kararsızım. İşi kurcalamak istesek zaten telefonda söyledi bu sözleri yani iş ciddiye binerse kayıtlarda çıkar diye düşünüyorum. Bilmiyorum şu anda hiç bişey :(

Geri