Artik ayrilik vakti

hayırlı teskereler

Hayırlı teskereler. Rahat bir askerlik yaparsınız inşallah.

hepiniz sağolun. bilecik merkez e gidicem yaın 25 inde teslim olucam

hayırlı teskereler

Şimdiden hayırlı teskereler

ALLAH'a emanet ol.

Kardeş yanlışın olması . 2. jandarma er eğitim tugayı orası. Ben acemiliğimi orda yaptım. Sıcakta gittiğin için şanslısın. Biz gittiğimizde kıştan yeni çıkıyodu bilecik. Donma kavramı daha bi gelişmişti yani =)

Bilecik güzel yerdir. 3 km koşuyu rampa aşağı yaparsınız.

Bi tane cezalı mercedes var . Kantinlerinde mendil yok . yanında selpak götür çok lazım oluyo=) Yemekleri idare eder. Ufak bi özet geçtim. Çarşıya çıkarmamak için ellerinden geleni yaparlar ki bize öle yapıyolardı.

Şimdiden hayırlı tezkereler diyorum. Askerlik bu çabuk geçer.

Son düzenleme:
Kardeş yanlışın olması . 2. jandarma er eğitim tugayı orası. Ben acemiliğimi orda yaptım. Sıcakta gittiğin için şanslısın. Biz gittiğimizde kıştan yeni çıkıyodu bilecik. Donma kavramı daha bi gelişmişti yani =)

Bilecik güzel yerdir. 3 km koşuyu rampa aşağı yaparsınız.

Bi tane cezalı mercedes var . Kantinlerinde mendil yok . yanında selpak götür çok lazım oluyo=) Yemekleri idare eder. Ufak bi özet geçtim. Çarşıya çıkarmamak için ellerinden geleni yaparlar ki bize öle yapıyolardı.

Şimdiden hayırlı tezkereler diyorum. Askerlik bu çabuk geçer.

herkez öyle diyor ama askerlik şubesi 9. diyor :)

şimdiden hayırlı teskereler sana kardeş bende orda yaptım acemiligimi sadece camuru cok berbat zannedersin botlar ayagından cıkacak
yemeklerde fena degildi güle güle git gel

hayırlı teskereler

Helal olsun. Hayırlısı ile gidip dönmek nasip olsun. Tüm mehmetçiklerimiz !! Allaha emanet olun.

Geri