Arklar Yardim Lutfen

Hergele32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
konunun yerı burası mı bılmıyorum ama arkadaslar bana ankarada saglam bi kaportacı lazım sag arka kapıya garajda surtup kacmıslar. tam maşpiyelın uzerınde girinti cıkıntı olmus ve boya atmıs.bide sag arka tamponda surtmeden dolayı boya attı ve sıyah zemın cıktı. buda iğrenc bi goruntuye neden oldu. ankara için de tavsıye edebılecegınız ve sorunuma cozum bulacak bıldıgınız yer warsa yardım edersenız sevınırım. duzleme yapılıp kavlayan yerler boyanacak

Gecmisolsun
05358888773 nolu telefonu arayip Bayram USTA ile gorusursen sorunlarin cozulecektir
Derme catma is yaptirmak istiyorsan Bu ustaya sakin bulasma ama iyi is olacaksa Kaportada bu adam 4 4luk tur boya sikintinida kendisi giderir.
Okan Abiden aldim numaranizi diye soylersen BENIMDE HABERIM OLSUN .
Tekrar Gecmis olsun

Gecmisolsun
05358888773 nolu telefonu arayip Bayram USTA ile gorusursen sorunlarin cozulecektir
Derme catma is yaptirmak istiyorsan Bu ustaya sakin bulasma ama iyi is olacaksa Kaportada bu adam 4 4luk tur boya sikintinida kendisi giderir.
Okan Abiden aldim numaranizi diye soylersen BENIMDE HABERIM OLSUN .
Tekrar Gecmis olsun

öncelıkle ılgın ıcın tesekkur ederım okan abi. aracı bu yaz agustos ayında aldım.1 kac yerde cizik sürtme izi wardı. bide gecen garajda bu olay basıma gelınce iice canım sıkıldı.ustunede yıkamada daha onceden atılmıs boya yerı kavlayınca artık tamırat zamanı geldı dıye dusundum. bu konularda pek bır bılgım yok zaten arabayı alana kadar soforlugum dahı yoktu :S aracta pasta cıla ıle gecmıyecek surtuklerı ne bılıyım tas sekmelerini bide bu kaza sonucu kapıda olusan girinti cıkıntıyı duzelttırmek ıstıyorum. bu konuda bayram usta yardımcım olur mu yoksa hiç bulaşmayım mı? :D bide tabi yer yer boya atılacagı için ii bi yerde yaptırmak ıstıyorum. bu masraflar tahmini ne kadar tutar sana zahmet abi cvpını beklıyorum. kısmetse bu pazar gıderim.

Geri