Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al kardeşim opelden cıkda honda al vallahii hiç deyilse rahat araba sıkıntısı yokarkadasşlar 97model astram var klima tek hava yastığı falan.onu satıp 99-2000 model honda civic alayım diye düşünüoırum.15000ytl yi geçmemesi lazım alacağım araabanın sizce honda civic nasıl yorumlarınızı alabilirmyim arkadslar .teşekkür ederim simndiden
.Her yönü ile sağlam olsun dersen Astra G 1,6 al 1.4 sakın alma![]()
Peki dostum ne alinabilirki ford baska model olarak bilii verirmisin
Arkadaşım almadan önce iyice düşünün. Benim pederinde 2000 model 1.6 8v ies honda civic'i var ama memnun değiliz 120 beygir gücünde diyolar ve yakıt çok az diyolar ama bence sen bunları pas geç. Hondanın yeni modellerinin motorunu bilemem; ama almayı düşündüğün model babamın hondasıyla aynı olduğu için yorum yapıyorum. Araba bikere güzel gaz yemiyor rampada nekadar basarsan bas yığılıyor düz yolda gayet iyi ama serilikte sana astrayı aratacağına eminim. Yakıta gelincede honda az yakıyor diyolar ama benim mareayla yakıtı hemen hemen aynı. Babam bazen benim mareaya biniyor senin araba benim arabadan seri diyor. Senin anlayacağın honda iyi markaymış diyerek alma dene ölç, biç kararını kendin ver. Pederdeki hondada 120 beygir ama kaba bir tabirle eşşeğine beygirine aldanma otobanda 195 km hızı geçemedik. Millete sorsan hiç beğenmez benim marea bile 215 gördü otobanda. Bide 2000 model honda1.6 ies'ler 16v değil diye biliyorum en azından benim pederinki 8 subaplı....
aynı arabadan bende kullandım ama senin yazdıklarınla gerçekler tam tezat arkadaşım. sizin arabada bir problem olmasın.
birincisi benim kullandığım 1999 model 1.6 120 hp civic ies 16 valf diye hatırlıyorum.
ikincisi değil astra vecra ile bile yarışır, rampa düz farketmez 120 beygirin her zaman hakkını verir. ben rampaları yol müsaitse devirli kullanıp çoğunlukla 5. viteste çıkardım. yakıtıda azdir ve arkadaşın mareasından az yakardı.
otobanda 220 yi rahat görür. performansına diyecek yoktur, frenleri aynı oranda başarılı değildir ama yeterlidir.