arkadslar sizce honda civic nasıl??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bu ekonomik krizde o fiyatlara 2003-20004 Astra H vaya G çok rahat bulursun

honda cok yol sesi alıyo duyurulur

cr-v kullanıyorum ve sonuna kadar araçtan memnunum gerçi civic ile segment farkı var bildiğim kadarıylada civiclerde çok güzel araçlar pişman olacağını zannetmiyorum hele motor olarak kesinlikle seni üzmeyecek bir araçtır hatta sağlamlığını kanıtlayan forumda bir video vardı bence bir izle linki aşağıda karar senin

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33991

Son düzenleme:
O model bir honda yerine sen bence Astra G düşün.

bence astralar civiclerden daha fazla sorunlu araçlar. hem hondaların parçaları opellere nispeten daha ucuz masrafları ciddi anlamda az....

2001 yılından beri civic kullanıyordum geçen ay sattım ve yeni civic aldım. Aldığım yıldan sattığım güne kadar periyodik bakım dışında servise hiç gitmedi.Yetkili serviste 260 ytl den fazla bakım ücreti hiç ödemedim. Servisi de gayet uygun. Yakıtı da gayet makuldü.Eğer modifiye v.b uygulamalar yapacaksan gayet uygun bir araç. Ayrıca 2001 den önceki civicler için daha sorunsuz oldukları söyleniyor.

valla bilader al derim kafan ağrımaz sağlam ağrıza çıkarmayan araçlar. birde 1.4 ünü al benzinde yakmaz ... böyle bizimkiler gibi inciğe boncuğa ağrıza yapmaz. nekadar elektronik aksam o kadar ağrıza demek. honda hayat onda.... pişmanım opel aldığıma

Arkadaşım eğer modifiye yapçaksan honda al.Yok motoru çoksağlam olsun sorun çıkarmasın dersen toyota al.Her yönü ile sağlam olsun dersen Astra G 1,6 al 1.4 sakın alma :D

Geri