arkadslar gsm sırketının yaptıgına bakarmısınız:)

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaslar bundan 2 ay once (adı reklam olmasın dıe asea dıorum) kamu hattı aldım. hıc acıp kullanmadım hattımı hatta paketınden bıle cıkarmdım duruyordu bı kenarda ılk fatura geldı neyse ben hattı kapattrmak ıcın şirketi aradım. kapatma nedenımı sordular bazı bılgıler aldılar kapatma ıslemının gerceklesmesı ıcın bı bayıı lerıne gıdıp nufus cuzadan fotokopımı gondermemı ıstedıler. aradan 1 gun gectı.sırketten aradılar tekrardan kampanyadan sabıt ucretı odememe kazanmışım sadece vergılerını odücekmişim ayda 5 ytl (ılk acılıs vergısını 12 taksıte boldurmustum ben) ya daha acmadıgım bı hat ıle kampanyaya katılmısım sonra kampanyayı kazanmısım 6 ay boyunca bedavaya konusçakmışım yanı müşteri kaybetmemek ıcın yaptıklarına bakarmsınız ya... arkdslar sıze tavsıyem arayın kapattırcam deyın sızde kazanın:)cok sacma bı olay ama burasıda türkiye yani...

evet denemekte fayda var

bu devir de müşteri kaybetmemek için normaldir...

e kapatalım diolarmış :)

Bizim arkadaşında başına böle bir durum gelmişti aadama 100 250 canları sıkıldıkca koontör veriyolardı
ama benim o kunularda şansım hiç yoktur bize vermezler

İyi kapat derse :D:D 12 yıllık hat.Erkekliğe şeyde sürdüremeyiz kapatılar valla :D:D

ya kapat desede sen gıdıp nufusunu vermedıkten sonra kapatamıolar kı kapatma formu dolduruolar sonucta senı kapat kapat dıede tekrardan aramıolarda aksıne dıorum ya kapanyaya katılıosun kapat deyınce:)

bizim arkadasta kapattırcam falan demiş ozel tarife uygulamıslar kız arkadasıyla dk sı 1.8 kurusu yani 18bin e konusuyodu:)

Trkc... ' de bizimde basımıza gelmıstı aynı olay.Bişeler teklif ettiler ama kapattırdım ben.Bayiye gidip form falan dolduruyosun..

Geri