arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama konu yakıt olmasın lütfen,siz benim durumumda olsanız ne yapardınız o konuda münferit fikirlerinizi bekliyorum.

Belliki problemli bir Vectra ya denk gelmişsin.Vectra b nin sıkıntılı olanıyla uğraşmak maddi güç ister tabi mantık sınırıda kalmaz.Bence çokta öldürmeden ederi bir miktara satılıp 2-3 ay araçsız geçsede tertemiz bir Vectra bulup alabilirsin.Bana sorarsan pırıl pırıl tertemiz Vectra A lar var. alırken seçici davranarak bakımlı bir Vectra A al derim.
piyasasını çok iyi bilmiyorum ama max 9-10 civarına gayet güzel birşey alırsın.Önemli olan model değil orjinal yıpranmamış bir araç olması.

Araç kaç model yazmamışsınız, sanıyorum en az 9-10 yaşında. Bu yaştaki bir aracın arıza çıkarmaya başlaması normaldir. Önemli olan iyi bir ustada yapılıp tekrarının olmaması, öngörülen arızalar var ise tespit edilip daha büyük sıkıntılara yol açmadan önlem alınmasıdır. Eğer yatırım amacıyla değil, kullanmak amacıyla aldıysanız bu arızları hallettikten sonra büyük keyif alırsınız, Vectra hakkını öder.Sözü geçen diğer araçlara Vectra'nın yanında araba bile denmez.

Belliki problemli bir Vectra ya denk gelmişsin.Vectra b nin sıkıntılı olanıyla uğraşmak maddi güç ister tabi mantık sınırıda kalmaz.Bence çokta öldürmeden ederi bir miktara satılıp 2-3 ay araçsız geçsede tertemiz bir Vectra bulup alabilirsin.Bana sorarsan pırıl pırıl tertemiz Vectra A lar var. alırken seçici davranarak bakımlı bir Vectra A al derim.
piyasasını çok iyi bilmiyorum ama max 9-10 civarına gayet güzel birşey alırsın.Önemli olan model değil orjinal yıpranmamış bir araç olması.

Katılıyorum. Hele bir de X20XE değilse daha az yakar. :)

Araç kaç model yazmamışsınız, sanıyorum en az 9-10 yaşında. Bu yaştaki bir aracın arıza çıkarmaya başlaması normaldir. Önemli olan iyi bir ustada yapılıp tekrarının olmaması, öngörülen arızalar var ise tespit edilip daha büyük sıkıntılara yol açmadan önlem alınmasıdır. Eğer yatırım amacıyla değil, kullanmak amacıyla aldıysanız bu arızları hallettikten sonra büyük keyif alırsınız, Vectra hakkını öder.Sözü geçen diğer araçlara Vectra'nın yanında araba bile denmez.

aynen:tesk::good:

Aracını sat, aracına harcayacağın parayı üzerine ilave et, temiz, sorunsuz bir Vectra B al, o zaman Vectra B ne demekmiş anlarsın. Galiba biraz hor kullanılmış, bakımları yapılmamış, yıpranmış bir Vectra'ya denk gelmişsin. Çok değişik arabalar kullandıktan sonra Vectra'ya geçiş yaptım. Aracı alalı yaklaşık 5 sene oldu iyi ki almışım diyorum. Ödediğim paranın hakkını fazlası ile veriyor.

bendeki de 2.0 vectra
motordaki gır gır sesine aldırma benimki dahil hemen hemen çoğunda var.yağ değişiminden sonra biraz azalıyor,ilerleyen kilometrelerde yine aynı,
parça fiyatlarına gelince 1.6 lardan daha ucuzdur,
bendeki ş.içi 330krş-ş.dışı 180krş civarı yakıyor benzinde,
97-98 lerin piyasasını tahmini 12.000 tl civarında dersek bu paraya daha donanımlı ve güvenli bir araç bulamazsın,
onu satıp daha temiz bi vectra alabilirsen iyi olabilir yada arabanın kasası neyin derli topluysa,içi falan da temizse fırsat buldukca arızalı yerlerini değiştirebilirsin,
şuna emin ol vectra alacak paran varken şahine-brodwaye 7-8 bin tl verilmez ne kadar temiz olursa olsun...

sen en iyisi toyota corolla 1999 modell olani al, babam 4 sendedir sürüyo bikez tamire gitmemistir araba ama tüp taktir yoksa adami aglatiyo :)

Aracınızı satsanız bile bu şartlarda değerine satmanız mümkün değil ve vectra konforunu broadway veya şahinde bulmak çok zor brodwayde kullandım ilk göz ağrımdır ama konu konfor ve güvenlik olunca vectra tartışılmaz.Ben şu an astra g den corsa c ye geçiş yaptım eşimden dolayı onda bile daral geliyor insana.Eğer vectranıza uzun süreli binerim diyorsanız arabanızı yaptırıp binmek daha makul.

Geri