- Konuyu Başlatan
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama konu yakıt olmasın lütfen,siz benim durumumda olsanız ne yapardınız o konuda münferit fikirlerinizi bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belliki problemli bir Vectra ya denk gelmişsin.Vectra b nin sıkıntılı olanıyla uğraşmak maddi güç ister tabi mantık sınırıda kalmaz.Bence çokta öldürmeden ederi bir miktara satılıp 2-3 ay araçsız geçsede tertemiz bir Vectra bulup alabilirsin.Bana sorarsan pırıl pırıl tertemiz Vectra A lar var. alırken seçici davranarak bakımlı bir Vectra A al derim.
piyasasını çok iyi bilmiyorum ama max 9-10 civarına gayet güzel birşey alırsın.Önemli olan model değil orjinal yıpranmamış bir araç olması.
Araç kaç model yazmamışsınız, sanıyorum en az 9-10 yaşında. Bu yaştaki bir aracın arıza çıkarmaya başlaması normaldir. Önemli olan iyi bir ustada yapılıp tekrarının olmaması, öngörülen arızalar var ise tespit edilip daha büyük sıkıntılara yol açmadan önlem alınmasıdır. Eğer yatırım amacıyla değil, kullanmak amacıyla aldıysanız bu arızları hallettikten sonra büyük keyif alırsınız, Vectra hakkını öder.Sözü geçen diğer araçlara Vectra'nın yanında araba bile denmez.
170 180 3 sene önceydi şimdik 250-300 arsı lpg yakıyorpiyasadakılerın % 80 i tüplü zaten170 180 kuruş yakıyor
![]()